Blandet udstyr til løbehjul

Hos os finder du alt hvad du lige står og mangler for at optimere dit trick løbehjul endnu mere, eller måske mangler du bare en reservedel, så det igen er køreklart og i tiptop stand. Du finder bl.a. reservedele, bar-ends, værktøj, bars, spacers, adaptere, compressionsystemer og meget andet til trick løbehjul.

Hvis du har brug for hjælp og vejledning til at vælge det rigtige udstyr til løbehjul og ikke mindst de rette reservedele, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi brænder lige så meget for løbehjul som vores kunder, og vi vil derfor mere end gerne hjælpe.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2

Alt i udstyr til løbehjul

Et trickløbehjul består ofte af mange specialiserede dele som hver har deres helt særlige funktioner, og som hver især er med til at øge performance på løbehjulet. Det er små, men vigtige dele for den overordnede oplevelse; uanset om du er nybegynder eller har flere års erfaring med løbehjul.
Ofte er det de mindre detaljer der har stor betydning for den samlede oplevelse. Sådan er det også med ekstraudstyret til dit løbehjul. De kan virkelig være med til at gøre hele forskellen, og hjælpe dig til den ultimative oplevelse, så du vil elske at køre på løbehjul endnu mere.

Alt vores udstyr til løbehjul er nøje udvalgt med fokus på fuktionalitet og kvalitet. Vi fører de kendte mærker som Blunt, A2Z, Addict, Dial 911 m.fl. Det er din garanti for ordentlig kvalitet der holder længe, og som kan tåle slitage over tid.

Udstyr til løbehjul der øger din performance

Vi er helt sikre på, at du straks vil kunne mærke forskellen med det rette udstyr. Hvad enten det er kuglelejer der kan øge hastigheden, pegs til at lave de bedste grinding tricks, et headset der hjælper forgaflen til at spinne optimalt, eller noget helt tredje, så er ekstraudstyret til dit løbehjul ikke lige meget, og bør vælges med omhu. Kun på den måde får du mest ud af dit løbehjul. Dermed vil du naturligt også performe langt bedre. Det er især vigtigt hvis du kører på løbehjul på et højere plan, eller gerne vil forbedre dit niveau.