Dele til trick løbehjul

Vi tilbyder dig et bredt udvalg af kvalitets dele til trick løbehjul. Du kan sammensætte dit eget unikke trick løbehjul af løbehjuls dele i vores shop. Du kan også finde reservedele til dit trick løbehjul. Husk at læse produktspecifikationerne grundligt på de enkelte dele til løbehjul, før du køber dem. Det er vigtigt, at de løbehjul dele, du vælger, passer sammen med dit eksisterende setup. Skal du bruge mere end en del til dit løbehjul, vil det ofte være en god idé, at vælge alle produkter fra samme producent.

Vi hjælper dig gerne med råd og vejlening om løbehjul dele på chat, mail eller telefon.

Holdbarhed

Dele til løbehjul skal være ekstremt stærke og holdbare, hvilket sætter store krav til de enkelte dele. Løbehjulsdele produceres hovedsageligt i lette og holdbare one-piece designs. Holdbarhed og lav vægt er to modstridende egenskaber, producenter forsøger at imødekomme i design processerne. Dele af stål er mere holdbare men tungere end dele af aluminium.

Bars, deck, clamp og forgaffel bør kunne holde i forholdsvis lang tid. Du må forvente en kortere levetid på griptape, håndtag, hjul og kuglelejer, da disse dele slides hurtigere ved brug og derfor skal udskiftes med jævne mellemrum.

Læs her om de enkelte kategorier af dele til løbehjul

Vi har følgende kategorier af dele til trick løbehjul:

Bars

Bremse

Clamps

Decks

Hjul

Forgafler

Compression

Håndtag

Griptape

Headsets

Pegs

Hjulbolte

Kuglelejer

Andet

Bars til løbehjul

Også kaldet handlebars er der hvor du styrer løbehjulet. Bars til løbehjul fås i to former - Y-baren og T-baren. Vi har et stort udvalg af bars i forskellige kvaliteter og materialer.

Bremse til løbehjul

Tag farten af efter et trick ved at træde ned på bremsen, i mens du læner dig bagover og du vil få mest bremseeffekt ud af din løbehjulsbremse. Vi har to varianter af bremser til trickløbehjul flex fender bremser og fjederbremser. Disse dele fås naturligvis også i forskellige kvaliteter, former og farver.

Clamps til løbehjul

Clampen holder forgaflen og baren sammen. Der findes to typer clamp, SCS clamp til SCS compression systemet og øvrige clamps til øvrige HIC, ICS compressionsystemer med flere. Vi har forskellige farver og kvaliteter af clamps til løbehjul.

Decks til løbehjul

Vi har et hav af forskellige decks til dit løbehjul, tunge decks og standard decks, læs mere om de enkelte decks inde på kategorisiden, her kan du også læse om hjulstørrelser og meget mere.

Hjul til løbehjul

Hjul til løbehjul er et helt kapitel for sig, man er nødt til at prøve sig frem, før man finder de hjul der passer til ens tricks og kørestil. Hjul fås i fem diameter

  • 100 mm
  • 110 mm
  • 115 mm
  • 120 mm
  • 125 mm

Der findes  to standardbredder for hjul:

  • 24 mm (den mest udbredte standard)
  • 30 mm (den nyeste og fremtidens standard)

Læs meget mere inde på siden med hjul.

Forgafler til løbehjul

AJ Scooters forhandler forgafler uden gevind (de kaldes også threadless forks). Forgaflen holdes sammen med baren ved hjælp af et compression kit. Det er forgaflen, der bestemmer hvilke(t) compression system(er), du kan køre med. Vær opmærksom på, at du køber den korrekte forgaffel til dit eksisterende løbehjul, da du kan risikere at skulle bytte både clamp og bar ud, hvis du vælger en forgaffel, som ikke er kompatibel med dit eksisterende løbehjul setup. Forgafler fås i så mange farver at selv regnbuen må give op. Tjek det!

Compression til løbehjul

Et compression-system gør det nemmere at justere det slør der altid vil opstå i et trickløbehjul med tiden, compression sørger også for at baren spinner bedre rundt ved tricks. Der findes fem forskellige typer af compression.

Griptape til løbehjul

siger næsten sig selv, det er tape til at stå fast på dit deck når du laver stunts og flips. Griptape bliver slidt og skal skiftes ind imellem, man kan også bare trænge til at spiffe sit deck op med nye styles.

Håndtag til løbehjul

også kaldet scooter grips sørger for bedre greb og komfort når du kører eller laver tricks, håndtag til løbehjul fås i afsindigt mange farver og bruges ofte til at customize et løbehjul.

Headsets til løbehjul

Et headset holder baren på plads, men tillader samtidig at baren spinnes rundt under tricks, vi har headsets fra alle de førende brands i sortiment.

Pegs til løbehjul

Pegs til løbehjul fås i to kvaliteter stål eller aluminium, hvor det helt er op til den enkelte rider, hvad der fungerer for dem. Alu pegs til løbehjul er lettere end stål modellen, men til gengæld får du større holdbarhed med stålpegs.

Hjulbolte til løbehjul

Husk at hjulbolte kommer i forskellige størrelser fra 6 mm op til 10 millimeter, hvor enkelte producenter laver deres egen størrelse på 8.5 mm. Hjulbolte fås også i stål og aluminium, alt efter din stil. Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige kombabiliteter, så kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om dine dele til løbehjul passer sammen.

Kuglelejer til løbehjul

AJ Scooters har kugleler til trick løbehjul fra de førende brands bl.a. Apex, Blazer, Bones, District Enuff, Ethic med flere, keramiske kuglelejer med mere.

Andet til løbehjul

Reservedele, bar-ends, værktøj og meget andet til trick løbehjul.