Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Hjul

Find dine hjul til dit løbehjul i vores brede sortiment af hjul til løbehjul. Du kan finde løbehjul hjul fra markedets førende brands som Ethic DTC Scooters, Core, River Wheels, Proto Scooters, Tilt Scooters m.fl. Du bør altid tjekke om løbehjul hjulets diamter, navbredde og hjulbolt diameter passer til din forgaffel og dit deck, inden du køber hjul til dit trick løbehjul. Vær opmærksom på, at hjul til løbehjul typisk sælges enkeltvis inklusiv kuglelejer og spacere, med mindre andet er oplyst i specifikationer.

Kontakt os gerne for råd og vejleding om køb af hjul til dit trick løbehjul, så du er du er sikker på at få det hjul, der passer til dit setup. Du kan skrive til os på chatten, sende os en mail eller ringe til vores kundeservice.

Hjul til løbehjul

De ekstreme belastninger hjul til løbehjul udsættes for i freestyle scooter riding forudsætter kvalitets hjul af holdbare materialer. Hjul til løbehjul er hovedsageligt fremstillet med en aluminiumskerne og med kaftigt holdbart gummi i høj kvalitet, Selvom hjul til trick løbehjul er fremstillet til være ekstrem holdbare, varer de ikke for evigt. Powerslide, sketchy og tunge landinger er med til at nedsætte løbehjul hjuls levetid betragteligt.

Løbehjul hjul design

Hjul til løbehjuls kernedesign har betydning for vægt og holdbarhed. Solid core løbehjul hjul er holdbare, men lidt tungere. Spoked hjul til løbehjul er lettere, men er ikke nær så kraftige. Hollow tech hjul til løbehjul kombinerer lav vægt med solid core design med mulighed for grafisk design på kernen.

Løbehjul hjul gummiets hårdhed

Gummiet på hjul til løbehjul fås i forskellige hårdheder målt i PU-værdi. Bløde løbehjul hjul med en PU værdi på 86 anbefales til parkriding. Hårdere løbehjul hjul med en PU værdi på 88-90 anbefales til streetriding.

Løbehjul hjul diameter

Hjul til løbehjul fåes i forskellige størrelser. 100 mm og 110 mm hjul reagerer hurtigere og giver mere kontrol over din riding. Hjul med en diameter på 120-125 mm giver mere stabilitet og hastighed. Det er vigtigt, at hjulenes diameter passer til den forgaffel, det deck og den bremse, som de skal bruges sammen med.

Løbehjul hjul bredde

Løbehjul hjul fås i to forskellige bredder. Standard bredden på hjul til løbehjul er 24 mm. Eagle og Ethic har udviklet nogle breddere løbehjul hjul med en bredde på 30 mm. De bredde hjul til løbehjul giver mere grip, mere fart, mere air-time og bedre kontrol.

Løbehjul hjul aksel diameter

Standard diameteren på hjulbolten er 8 mm. Ethic har udviklet en standard beregnet til ældre og erfarne riders, hvor hjulboltens diameter er 12 mm.