Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Tandbeskyttere

Tandbeskyttere er en vigtig del af beskyttelsesudstyret når man kører på løbehjul-hvad enten det er på professionelt niveau eller på hobbyniveau nede på den lokale skaterbane. Når man øver forskellige tricks i høj fart sker det ofte, at man falder, og her er tandbeskyttere utrolige vigtige for at beskytte dine tænder bedst muligt mod de uundgåelige fald.

EN TANDBESKYTTER ER EN VIGTIGT INVESTERING

Vores Wilson tandbeskyttere findes til både børn og voksne, og det er muligt at justere størrelsen ved at følge anvisningen inde på produktsiden, så de passer i størrelsen og dermed sidder ordentlig fast.

Se også vores udvalg af knæbeskyttelse.

Ofte når der investeres i ekstraudstyr, er det som regel i udstyr til selve løbehjulet eller i hjelme og albue-og knæbeskyttere. Mange glemmer eller er ikke opmærksomme på den vigtige beskyttelse af tænderne.

En tandbeskytter beskytter både mod tandskader, men også mod hjernerystelse. Er du så uheldig at styrte på dit løbehjul i høj fart kan det give slemme, smertefulde, og i nogle tilfælde uoprettelige skader på tænderne som kan være både svære og dyre at reparere. Derfor er det altid en god idé at bruge en tandbeskytter. Høj fart eller et kort øjebliks uopmærksomhed kan nemt føre til fald. Ofte går det så stærkt, at man ikke når at reagere før skaden er sket. Derfor er det også utroligt vigtigt at du altid kører med en skaterhjelm så du er godt beskyttet mod uventede fald.

Det gælder både professionelle og hobby løbehjulsudøvere. Ingen kan gardere sig imod uheld og ulykker på skaterbanen. Med en tandbeskytter er du dermed på den sikre side, og kan øve de sidste nye tricks uden at bekymre dig om din sikkerhed. Den kan du roligt sætte tænderne i!

BESKYT DINE TÆNDER I FORSKELLIGE SPORTSGRENE

En tandbeskytter kan ikke bare bruges til løbehjulssport, men også til kampsport og andre former for kontaktsport, hvor det er vigtigt at beskytte tandsættet og undgå hjernerystelse. Så hvis du dyrker andre sportsgrene kan du med fordel investere i en tandbeskytter som du kan bruge i flere sammenhænge til alle dine sportsaktiviteter. Så er du godt beskyttet.

Hos AJ Scooters finder du forskellige udgaver hvoraf nogle af vores tandbeskyttere kommer i et smart etui så du nemt kan transportere tandskinnerne hygiejnisk.

Du skal huske at vaske dine tandbeskyttere da der kan samle sig skidt inde i skinnerne som er knapt så hygiejnisk. Alle elsker sunde tænder så undgå at bruge urene skinner. På webshoppen finder du blandt andet:

  • WILSON MG2 TANDBESKYTTER
  • CORE TANDBESKYTTER
  • WILSON TANDBESKYTTER BEHOLDER

HVORDAN BRUGER MAN TANDBESKYTTEREN KORREKT?

Du placerer blot over- og undermundsskinnen og trykker henholdsvis op og ned så tandbeskytteren fastgøres til dine tænder. Du kan eventuelt bide sammen engang og sikre at det er helt på plads. Det er klart at når man har beskyttelsesudstyr på sine tænder fylder de godt i munden, hvilket netop er pointen. Det kan gøre det vanskeligt at tale som du plejer og du skal selvfølgelig heller ikke forsøge at spise med dine tandbeskyttere på.

Det kan heller ikke anbefales at bytte dine tandbeskyttere med andre da de kan have bakterier eller virus i munden som du måske ikke ønsker at få. Når du bruger skinnerne er du optimalt sikret mod tandskader og du vænner dig hurtigt til at have dem på.

Er du i tvivl om noget så tøv ikke med at kontakte os.