Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Knæbeskyttere

AJ Scooters har kvalitets knæbeskyttere til løbehjul og trick løbehjul fra de førende brands bl.a. 187 Killer Pads, TSG, Core m.fl.

Vi har et bredt udvalg af knæbeskyttere til store som små, den erfarne rider og nybegynderen. Find de knæbeskyttere, der passer til din krops anatomi. Knæbeskytterne er fremstillet af åndbare materialer og er behagelige at have på. De sikrer dig en let og smidig bevægelighed, og strammer ikke om dine knæ, når du bøjer i dem.

Knæbeskyttere beskytter mod slag på dine knæ, når du lander forkert på dit trick løbehjul. Knæbeskyttere er dog ingen garanti mod knæskader.

Skatepark eller skadestue

Vi opfordre dig til at bruge beskyttelsesudstyr for at forhindre, at du bruger mere tid på skadestuen end i skateparken. Udover en hjelm er knæbeskyttere en et must for den ivrige parkrider. Ved at beskytte dine knæ, giver du dig selv mulighed for at nyde din sport uden unødvendige gener.

Mere mod til store tricks

Psykologisk kan knæbeskyttere også være med til at booste din riding, da du føler dig mere sikker med knæbeskyttere og dermed tør prøve mere kræve tricks.

Forskellige design

Knæbeskyttere fremstilles i dag i flere forskellige modeller, hvoraf nogle endda er designet med særlige teknologier, der giver ekstra komfort, så det ikke føles som om, du har noget på knæene.

 

Nogle modeller er endda så flade, at du kan have dem på under dine bukser, hvis du ikke ønsker, at de skal kunne ses. Det gælder eksempelvis TSG knee sleeve joint knæbeskyttere, som har et helt særligt design, der gør, at du let kan have dem på under dine bukser, uden at de kan ses. Der er også modeller, hvor der er kælet med designet, så du faktisk får et mere sporty look ved at have knæbeskytterne på.