Skater jakke

Køb en fed skater jakke hos AJ Scooters. Vi forhandler skater jakker i fede styles fra kendte brands. Se hele udvalget af jakker herunder.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skater jakke - fordi en syg skater, er en dårlig skater

I Danmark mødes vi ofte af lunefuldt vejr, der aldrig er helt forudsigeligt. Desuden har vi sæsoner, der ofte byder på kulde, regn og blæst. Så hvorfor ikke være klædt ordentligt på til vejret i en god og stilet skater jakke?

Du har med garanti hørt den fra din mor: “Det er koldt udenfor, så tag en jakke på - ellers bliver du syg.” En syg skater, er en dårlig skater, så lyt til din mor og invester i en ordentlig skater jakke, der ikke bare er praktisk, men også fed.
Når først du er blevet syg, kommer du ikke ud på rampen. En skater jakke er derfor et must, hvis du ønsker at skate næsten hele året rundt selvom vejret bliver koldere. Den tillader dig samtidig fuld bevægelse, så du ikke skal gå på kompromis, uanset om du er kører på vejen eller er på rampen og laver tricks.

En jakke er jo blot en enkelt del at outfittet og hvis du mangler andet, kan du med fordel se hele vores sortiment af skater tøj. Her finder du nemlig alt mellem hoodies, t-shirts, caps, tasker og meget mere.

En skater jakke er både cool og varm

Når du vælger at købe en skater jakke, behøver du slet ikke at gå på kompromis med stilen, bare så du kan holde dig varm på rampen. Det ligger nemlig lidt i navnet. En skate jakke holder dig varm, men passer stadigvæk til skater stilen, så du har mulighed for at kunne bevare dit look, mens du holder på varmen.

En skater jakke er en letvægts jakke, så du ikke tilføjer unødigt meget vægt når du skater, hvilket kan påvirke din performance. Store jakker kan desuden være svære at bevæge sig i, men en letvægt skate jakke fylder minimalt, så du stadig har fuld bevægelighed.

Vi sørger for løbende at fylde siden med nye fede jakker, så du altid kan holde dig varm i et cool outfit.
Du kan bl.a. finde en fed skater jakke fra Tilt. Det er en anorak jakke, hvilket betyder, at den ikke kan åbnes hele vejen, men kun har lynlås foroven. Dette er bl.a. med til at give en bedre afskærmning mod den kolde vind. Jakken kan desuden let pakkes sammen ned i dens egen lomme, så den fylder minimalt og er let at smide ned i tasken.

Lad dig ikke begrænse - køb en praktisk skate jakke

Hvis du kan lide at skate bør du aldrig lade dig begrænse til kun at gøre det om sommeren, hvor vejret er godt. Når du har en skater jakke kan du let ramme rampen det meste af året, da den fungerer som en windbreaker, der også er vandafvisende. En skate jakke er tynd, men på de ekstra kolde dage kan du med fordel blot have en trøje indenunder, fx vores AJ Scooter hoodie.

Almindelige jakker er rare at have på, men så snart du stiller dig op på løbehjulet, kan det være svært at bevæge sig ordentligt. At stå på løbehjul stiller krav til bevægelsen - og det er der naturligvis tænkt over ved designet af skater jakker.