Globber løbehjul

Globber laver løbehjul og løbecykler til de mindste børn.

Globbers trehjulede løbehjul med det specielle design med to hjul forrest, gør det nemt for barnet at holde balancen, både når det kører og står stille på løbehjulet. Med et lavt deck, en særlig styremekanisme og ergonomiske håndtag er Globber et sikkert og behageligt løbehjul til alle børn, der vil køre på løbehjul og træne balancen på samme tid. Desuden har Globber løbehjul en bar, der kan justeres, hvilket gør, at løbehjulet kan vokse med barnet.

Globber Scooters

 

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Globber løbehjul til børnehavebørn

Med et trehjulet løbehjul fra Producenten Globber, er der fuld skrue på leg, funklende lys i hjulene og praktisk funktionalitet for både barnet og forældrene. De små ben på et børnehavebarn kan hurtigt blive trætte af at gå for langt. Derfor er et solidt fald-sikkert løbehjul eller en løbecykel et rigtigt godt værktøj når I skal rundt i byen. De 3 hjul sikrer at løbehjulet er sværere at vælte med i forhold til et traditionelt 2-hjulet løbehjul, som egner sig mere til de lidt større børn. Med et ekstra hjul kan barnet få masser af sjov og tid med et Globber produkt.

Globber har hertil indtænkt praktisk funktionalitet ind i designet af udvalgte Globber løbehjul, fx. “Globber Primo Light-3hjulet foldbar løbehjul”, som nemt kan foldes sammen og derved ikke fylder noget særligt. Husk en hjelm til de små pus, her kan Globbers Primo hjelm anbefales.

Globber Løbehjul med lys i hjulene

Med et “Globber Primo V2 Light 3-hjulet løbehjul” er hjulendende monteret med blinkende LED-lys som starter så snart det er i fart. Dette er yderst smart og ikke mindst sjovt når mørket er faldet på. Dette løbehjul fra Globber anbefales til børn fra 3 års alderen og kan holde til børn der vejer op til 50 kg. Et løbehjul fra Globber er med til at udvikle barnets motorik og balance. Grundet det lave deck kan barnet hurtigt komme op i fart men selve styretøjet kan også låses for de helt små som blot kører lige ud og hermed ikke har udviklet så god en balance endnu.

Der er ligeledes masser af plads til at vokse da højden på løbehjulet kan justeres i takt med at barnet bliver højere.

Halv løbecykel og halvt løbehjul

Globber har udviklet en meget populær blanding mellem løbehjulet og løbecyklen, nemlig “Globber Evo Comfort børneløbehjul”. Dette produkt er specialudviklet til at kunne bruges af barnet lige fra 15 måneder og helt op til 6 års alderen og understøtter barnet motoriske udvikling. Cyklen kan omdannes efter barnets læring og udvikling.

Har du spørgsmål til produkterne er du meget velkommen til at kontakte os. Se alle vores børneløbehjul her.