Sikker betaling

Hos AJ Scooters kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electro, MasterCard, MobilePay, ViaBill og bankoverførsel.

Sikkerhed ved betaling

AJ Scooters er E-mærket siden 2014. Det betyder at vi optræder med en “tryg og etisk korrekt handel og færden” som du som forbruger kan have tillid til. Vores betalings-gateway er godkendt af Nets og benytter den anerkendte sikkerhedsprotokol SSL.

Sådan håndteres din betaling

Når du indtaster dine kortoplysninger på websitet, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalingsgatewayen. Hos betalingsgatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos Nets. AJ Scooters har ikke adgang på noget tidspunkt til at se dine kortoplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en webshop, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken AJ Scooters eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra AJ Scooters. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og adfærd på forbrugersikkerhed.dk