Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Beskyttelsessæt

En lige så vigtig del af løbehjulsudstyret er beskyttelsesudstyret, så du er bedst muligt beskyttet mod fald, slag og skrammer- både inden-og udendørs. Hos AJ Scooters finder du alt hvad du skal bruge af beskyttelsessæt fra førende mærker som S-One, TSG og Head. De er alle lavet i slidstærke og holdbare materialer, der kan tåle både fald, stød og ridser.

BESKYTTELSESSÆT FOR OPTIMAL BESKYTTELSE

Hvad enten du er prof løbehjulskører med mange år på bagen, eller du er nybegynder og lige er startet, så er beskyttelsesudstyret i form af beskyttelsessæt ikke til at komme udenom. Hvad enten du løber inden-eller udendørs, på glat eller ujævnt underlag, laver mange tricks, eller kun bruger dit løbehjul som transportmiddel, så vil du uundgåeligt opleve fald, slag og stød. Det hører naturligt med når man på et løbehjul ofte kører i høj fart.

Netop derfor er det vigtigt at have de rette beskyttelsessæt i form af knæ-albue- og håndledsbeskyttere. Disse dele er ofte oversete, da mange har fokus på hovedbeskyttelsen i form af en hjelm. Men det er lige så vigtigt også at have fokus på at beskytte andre dele af kroppen, da fald ofte sker på knæ, albuer og hænder.

Hvis ikke du allerede har en god certificeret skaterhjelm til hovedet, vil vi krafigt anbefale at købe en. Løbehjul kan give uventede styrt, specielt når man laver seje og sjove tricks.

BESKYTTELSESSÆT MED ALT HVAD DU HAR BRUG FOR

Vores beskyttelsessæt består af tre dele, og rummer dermed alt hvad du ellers har brug for af beskyttelsesudstyr, så du sikkert kan kaste dig ud i nye, seje tricks og stunts, eller bare køre i høj fart på cykelstien uden at skulle være bange for fald, stød, skrammer eller slag. Vores beskyttelsessæt indeholder knæ-albue- og håndledsbeskyttere, så du får det hele samlet og dermed slipper for at købe hver del for sig.
Med vores beskyttelsessæt kan du roligt give den gas.

Brug livechat