Løbehjul

Løbehjuls typer
Der laves mange forskellige typer løbehjul, og de har alle hver især forskellige fordele afhængig af, hvad du skal bruge løbehjulet til. I vores shop finder du bl.a. almindelige løbehjul, løbehjul med 3 hjul, løbehjul til voksne, transport løbehjul og trick løbehjul. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsløbehjul fra markedets mest anerkendte løbehjulsproducenter som f.eks. AO, Blunt, Ethic, Fuzion, Longway, Lucky m.fl.

Råd og vejledning
Vi hjælper gerne med vejledning og rådgivning om køb af løbehjul på vores chat. Du er også velkommen til at kontakte os p&aring info@ajscooters.dk eller telefon.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 55

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 55

Side:
  1. 1
  2. 2

 

Løbehjul slides ved brug

Hvis du ønsker at sætte dit personlige præg på dit trick løbehjul, kan du sætte det sammen af vores store udvalg af kvalitetsdele fra løbehjulmarkedets absolut bedste og mest anerkendte brands. Når du customizer dit eget løbehjul, har du muligheden for at tilpasse løbehjulet præcist til dine præferencer og din stil.

Løbehjul er et tear-and-wear produkt. Det betyder, at dit løbehjul bliver slidt efterhånden, som du bruger det. De dele på løbehjulet, der slides hurtigst er hjul, kuglelejer, griptape og håndtag. Derfor skal du relativt ofte udskifte disse dele for at dit løbehjul fungerer optimalt. Du finder et stort udbud af reservedele i kategorien løbehjulsdele.

Løbehjul til børn

Løbehjul til leg opfylder netop dette behov. Løbehjulene er oftest fremstillet af plastic, nylon og aluminium og kan justeres eller ændres, så de passer til barnets behov og anatomi. Oftest kan baren på løbehjulet justeres i højden og klappes sammen, så det ikke fylder så meget ved opbevaring eller når det tages med på ferie.

Når du køber et løbehjul til leg, skal du være opmærksom på den maksimale vægt, løbehjulet kan bære. Da det er bygget af plastic og nylon, bør denne vægt ikke overskrides af sikkerheds og holdbarheds hensyn.

Løbehjul med tre hjul er specielt gode til de helt små børn, som skal lære at holde balancen på et løbehjul og samtidigt have stimuleret deres ballanceevner og motorik. Se alle vores 3 hjulet løbehjul her. De mindste børn vil hurtigt opnå succes, da det tre hjulet løbehjul er bygget til de små børns anatomi.

Løbehjul til transport

Løbehjul med store hjul er ideelle til transport. De større hjul og den højere totalhøjde, gør løbehjulet behageligt til transport i byrummet. Transportløbehjul kan oftest justeres i højden og foldes sammen, så løbehjulet er nemt at have med på arbejde eller i skolen. Hjulene er ofte 120 mm i diameter eller større. Transportløbehjulet kan både bruges af børn og voksne. Brug aldrig transport løbehjulet til tricks, det det ikke er bygget til det. Løbehjulet vil blot tage skade, og reklamationsretten dækker ikke skader ved forkert brug.

Løbehjul til freestyle riding

Løbehjul til rampekørsel og street riding kaldes under et trick løbehjul. Trick løbehjul er løbehjulsverdenens Formel 1 racer. Trick løbehjulet skal både være holdbart og hurtigt samtidig med det ikke må være for tungt. Derfor er de sat sammen af yderst stærke og holdbare metaller for, at kunne modstå de store belastninger, som det udsættes for. Husk at efterspænde dit løbehjulsdele ofte og skifte dele ud når de er slidte - så du altid har et løbehjul i absolut topform og ikke mindst for din sikkerheds skyld.

Når du køber et trick løbehjul, skal du være opmærskom på, at:

  • Forgaffel, bar og deck er one-pice dele. Der må ikke være nogle dele, som kan foldes eller klappes sammen, da det vil udgøre en sikkerhedsmæssig risiko for dig.
  • Hjulkernen er fremstillet af aluminium eller andet metal. Hjul med nylonkernen er ikke bygget til at modstå tricks.
  • Compression systemet er et af de gennemtestede systemer HIC, IHC, SCS eller ICS. Compression systemet er altafgørende for at løbehjulets bar, deck og forgaffel holdes stramt sammen og baren kan rotere uden modstand og/eller slør.

Trick løbehjul er kendetegnede ved at bruge hjul med en diameter fra 110 til 125 mm. Den mest udbredte diameter er pt. 110 mm. Jo større hjuldiameteren er, jo mere fart kan du få på dit løbehjul. Trick løbehjulet kan anvendes til transport og kortere afstande eks. til og fra skole. Over længere afstande er trick løbehjulet ikke behageligt at køre på, da det ikke er bygget til lange strækninger.