Custom trick løbehjul

AJ Scooters' custom built trick løbehjul er sat sammen af kvalitetsdele fra de førende løbehjul brands. Alle vores custom løbehjul findes kun i det ene eksemplar. Hvis du er på udkig efter mere almindelige trick løbehjul, finder du disse i kategorien trick løbehjul.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Custom trick løbehjul til de prof

Er du mangeårig løbehjuls entusiast der elsker at øve dig på de sejeste tricks, som du stolt viser frem til vennerne? Så burde du helt sikkert investere i et custom trick løbehjul. Disse løbehjul er helt unikke, da der som nævnt kun findes et af hvert. Du er derfor sikker på, at få et helt særligt løbehjul som ingen andre har.

Leder du mere efter et løbehjul som allerede er færdigbygget og klar til leg, så tag istedet et kig på vores færdigbyggede løbehjul her.

Bestil et dit helt unikke custom løbehjul

Derudover er custom trick løbehjulene netop bygget med henblik på at du som udøver kan lave endnu bedre tricks på dit løbehjul. Her er virkelig kræset for detaljerne, og både farve-og materiale sammensætningen er virkelig i top. Du vil bestemt kunne mærke en klar forskel når du laver tricks, da det er en helt anden fornemmelsen du vil få. Alle materialerne er nøje udvalgt og i allerhøjeste kvalitet, så de kan modstå alle slags stød og slag.

En investering som du ikke vil fortryde!