Griptape til trick løbehjul

Hos AJ Scooters finder du et stort og spændende udvalg af griptape til løbehjul i mange fede designs og prints, der gør dit løbehjul endnu sejere. Løbehjul griptape er en hurtig måde hvorpå du virkelig kan skille dig ud ved at give dit løbehjul en hurtig makeover, som virkelig afspejler din stil og hvem du er. 

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Griptape til løbehjul for enhver smag

Med vores løbehjul griptape vil du virkelig blive bemærket og score ekstra street credits for din kunstneriske udfoldelse og customizing.

Griptape sikrer at du står 100% fast på dit løbehjul og har kontrol over dit deck. Griptapen er også en let og billig måde at customize dit løbehjul på, og findes således i utallige former, farver og størrelser så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Der ligger således utallige muligheder for at gøre løbehjulet endnu mere personligt, så du får lige netop det løbehjul som du synes er fedest. Find for øvrigt alt vores spændende tilbehør til løbehjul her. 

Løbehjul griptape DIY

Med griptape til løbehjul er det bare om at slippe kreativiteten løs udenfor skaterbanen, og kaste sig over det design som du altid har drømt om på dit løbehjul. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan kombinere og bruge løbehjul griptape. Har du fundet flere forskellige slags som du godt kan lide, og har du svært ved at beslutte dig? Hvad med at sætte dem alle på decket så de overlapper hinanden, men så man kan se dem? Du kan også bruge løbehjul griptape alt efter humør og årstid. Det er en sjov måde at pifte dit løbehjul op på, og give det nyt liv- især hvis dit løbehjul er en smule ældre og slidt.

Se vores brede udvalg af griptape fra bl.a. AO, District, Hella Grip, Nokaic m.fl.