Pegs til trick løbehjul

Løbehjul pegs er ekstratilbehør, som bruges til at opgradere dit trickløbehjul, så du kan lave endnu bedre og sejere tricks. Pegs til løbehjul er derfor ikke en standarddel som automatisk findes på et trickløbehjul, men bruges kun til at forbedre tricks.De fleste pegs til løbehjul har en monteringsbolt, men dog er det ikke dem alle, der passer til alle løbehjul. Derfor anbefaler vi, at man køber deck og forgaffel fra det samme mærke, så man er sikker på at alle dele passer sammen. Hvis du er i tvivl, så vil vi med glæde hjælpe dig til det rette valg af løbehjul pegs.
Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Pegs til løbehjul i forskellige materialer

Pegs til løbehjul er ofte fremstillet i enten stål, plastik eller aluminium, og bliver brugt til grinding tricks. Hvert materiale til løbehjul pegs har sine fordele og ulemper, og vil i sidste ende afhænge af hvad man bedst kan lide, samt ens kørestil på trickløbehjulet.

Aluminium pegs til løbehjul vejer f.eks. mindre, men er på den anden side ikke lige så holdbare. De bruges ofte af løbehjulskørere i skaterparker.

Stål pegs til løbehjul vejer mere, men er også mere holdbare. Det er klart de mest foretrukne løbehjul pegs.

Plastik pegs til løbehjul er de mest lette pegs, men dermed også de pegs som er mindst holdbare. De kan bruges til både street-og parkkørsel.

Et godt trick er at bruge voks eller stearin når man grinder på kantsten og beton for at få en endnu bedre oplevelse.

Pegs bliver naturligvis udsat for slitage, og skal med jævne mellemrum udskiftes alt efter hvor meget du bruger dit trickløbehjul. Det er dog en god idé, at udskifte dem inden de bliver så deforme at man ikke kan skrue dem af. Ved grinding på beton og stenkanter, så skal de vokses og muligvis også stenes grundigt inden der kan grindes på dem.

Køb de rette pegs til dit løbehjul

Inden du investerer i pegs til dit løbehjul er det vigtigt, at være opmærksom på at ikke alle pegs som sagt passer til alle løbehjul, grundet de forskellige former og designs af løbehjul pegs. Derfor er det altid en god idé at tjekke, at peggen er af samme mærke som forgaflen og decket, så alle dele passer sammen. Hvis du vil være på den sikre side, så kan du altid kontakte os for råd og vejledning, så du er sikker på at få de rigtige løbehjul pegs der passer til netop dit trickløbehjul.

En god ting at huske på er at hjulbolten skal være længere end dit deck for at peggen kan sættes på. Du kan eventuelt bruge spacers så der er afstand til peggen hvis den går imod decket.
Det er dog også muligt at købe hjulbolte som har indbyggede pegs (onepiece pegs) i stedet for de løse pegs. Dette giver en stærkere konstruktion, og de er dermed mere holdbare. Hvis du er i tvivl om hvilke pegs til løbehjul du bør kigge på, så står vi altid klar til at hjælpe dig.