Forgafler til trick løbehjul

Hos os finder du vel nok Danmarks bedste udvalg af forgafler fra Addict, Analog, AO m.fl. i mange farver, og i slidstærke, modstandsdygtige kvalitetsmaterialer.

At vælge den rette forgaffel er utrolig vigtigt, da den naturligt skal kunne passe sammen med løbehjulets andre dele. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i præcis hvilken forgaffel der passer til netop dit løbehjul, så alle delene er kompatible med hinanden. 

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Vælg den rette forgaffel

Alle forgafler til løbehjul AJ Scooters forhandler er uden gevind (threadless forks). Forgaflen holdes sammen med baren ved hjælp af et compression kit. Det er forgaflen, der bestemmer hvilke(t) compression system(er), du kan køre med. Vær opmærksom på, at du køber den korrekte forgaffel til dit eksisterende løbehjul, da du kan risikere at skulle bytte både clamp og bar ud, hvis du vælger en forgaffel, som ikke er kompatibel med dit eksisterende setup.

Forgaflen og dens forskellige parametre

Design
Forgafler findes i to forskellige slags: One- piece og two- piece. Langt de fleste løbehjuls forgafler er i one-piece design, d.v.s. de er fræst ud af en enkelt blok aluminium uden svejsninger. Two-piece forgafler er derimod fremstillet af to separate stykker stål som er svejset sammen, hvilket desværre ikke giver samme kvalitet og holdbarhed. Derfor er one-piece forgafler de mest holdbare, men også dyrere at fremstille. Langt de fleste forgafler bliver dog fremstillet som two-piece.

Længde
Forgaflens længde er røret målet fra forgaflens base. Det er denne del af forgaflen, der kommer i kontakt med decket, headsettet og baren. Vær opmærksom på, at du ved nogle setups skal bruge headset spacers, da forgaflen enten er lang og/eller deckets headtube er kort.

Offset
Offset måler, hvor langt hjulet sidder foran forgaflens center. Forgafler til løbehjul er oftest fremstillet med 10 mm offset eller ingen offset. Offset giver dig mere retningsstabilitet i riding. Inten offset gør det nemmere at manøvrere. 

Er du i tvivl, og har du brug for hjælp, så sidder vi altid klar til at rådgive dig til det bedste køb. Find alle vores reservedele til trick løbehjul her.