Forgafler til trick løbehjul

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 47

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 47

Side:
  1. 1
  2. 2

Alle forgafler til løbehjul AJ Scooters forhandler er uden gevind (threadless forks). Forgaflen holdes sammen med baren ved hjælp af et compression kit. Det er forgaflen, der bestemmer hvilke(t) compression system(er), du kan køre med. Vær opmærksom på, at du køber den korrekte forgaffel til dit eksisterende løbehjul, da du kan risikere at skulle bytte både clamp og bar ud, hvis du vælger en forgaffel, som ikke er kompatibel med dit eksisterende setup.

Design

Langt de fleste løbehjuls forgafler er i one-piece design, dvs. de er fræst ud af en enkel blok aluminium. Two-piece forgafler er fremstillet af to seperate stykker stål, som er er svejset smmen. One-piece forgafler er de mest holdbare.

Længde

Forgaflens længde er røret målet fra forgaflens base. Det er denne del af forgaflen, der kommer i kontakt med decket, headsettet og baren. Vær opmærksom på, at du ved nogle setups skal bruge headset spacers, da forgaflen enten er lang og/eller deckets headtube er kort.

Offset

Offset måler, hvor langt hjulet sidder foran forgaflens center. Forgafler til løbehjul er oftest fremstillet med 10 mm offset eller ingen offset. Offset giver dig mere retningsstabilitet i riding. Inten offset gør det nemmere at manøvrere.