Håndtag til løbehjul

Hos os finder du et stort udvalg af håndtag til løbehjul i mange flotte farver, der virkelig skiller sig ud. Vi fører kvalitets løbehjul håndtag fra de velkendte mærker såsom Addict, Blunt, Ethic m.m. i slidstærkt og holdbart materiale i gummi, der tåler at blive brugt.

Et solidt håndtag til løbehjul der er ordentlig fastmonteret er vigtigt for at kunne holde balancen og lave tricks ordentligt, da det giver den rette støtte og hjælper dig til at blive stående på løbehjulet. Hertil finder du stort set alt i løsdele til trick løbehjul her.

Håndtag til løbehjul

Et løbehjul håndtag er foruden at sikre en stabil og jævn balance også med til at give dig den rette følelse i dit ride, og samtidig sikre en god og direkte forbindelse til underlaget som du kører på. Ja, det er et af fundamenterne i et løbehjul. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilket håndtag du vælger til dit løbehjul, da det gerne skal være både behageligt og bekvemt at holde på, og samtidig også passe med løbehjulets andre dele.

Løbehjul håndtag i slidstærke materialer

Når du skal købe håndtag til dit stunt løbehjul er det vigtigt, at vælge nogle der er lavet i et ordentligt og slidstærk, kraftigt materiale der kan tåle tryk, pres, skub og sved uden at din hånd glider. Det er vigtigt, at din hånd har et godt og fast greb om løbehjul håndtaget, da det ellers vil gå ud over din kørsel og præstation hvis hånden glider af løbehjul håndtaget. I værste fald kan det være medvirkende til styrt og andre ulykker.

Det kan derfor være en god idé fysisk at prøve at holde på et håndtag til et løbehjul, så du får en fornemmelse for hvordan det føles i hænderne, og om materialet er behageligt at røre ved i længere tid.

Hvis du har brug for hjælp og vejledning til at vælge det helt rigtige løbehjul håndtag til lige netop dit løbehjul, står vi altid parat med professionel rådgivning og vejledning.