Håndtag til løbehjul

Her finder du håndtag til løbehjul. Vi fører kun kvalitets løbehjul håndtag fra velkendte mærker såsom Addict, Blunt, Ethic m.m. i slidstærkt og holdbart materiale i gummi, der tåler at blive brugt. Et solidt håndtag til løbehjul er vigtigt for at kunne holde balancen og lave tricks, da det giver den rette støtte. Vælg mellem mange farver, der virkelig skiller sig ud. Se også vores store udvalg af løsdele til trick løbehjul her.

HÅNDTAG TIL LØBEHJUL

Et løbehjul håndtag har en lang række vigtige funktioner, selvom det ikke ser ud af meget. Håndtaget er bl.a. med til at sikre en stabil og jævn balance, men er også med til at give dig den rette følelse i dit ride. Samtidig sikrer et løbehjuls håndtag en god og direkte forbindelse til underlaget som du kører på. Ja, det er faktisk et af fundamenterne i et løbehjul. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilket håndtag du vælger til dit løbehjul, da det gerne skal være både behageligt og bekvemt at holde på, og samtidig også passe med løbehjulets andre dele.

Vi fører håndtag, der passer til både stål og aluminiums håndtag. Mange af løbehjuls håndtagene passer til stål håndtag i den ene ende og til aluminiums håndtag i den anden. Så bliver det næsten ikke lettere, da du næsten bare kan vælge det håndtag du synes ser fedest ud og er bedst at holde på.

LØBEHJUL HÅNDTAG I SLIDSTÆRKE MATERIALER

Når du skal købe håndtag til dit trick løbehjul er det vigtigt, at vælge nogle der er lavet i et ordentligt og slidstærk, kraftigt materiale der kan tåle tryk, pres, skub og sved, uden at din hånd glider. Det er også yderst vigtigt, at din hånd har et godt og fast greb om løbehjul håndtaget, da det ellers vil gå ud over din kørsel og præstation, hvis hånden glider af løbehjul håndtaget. I værste fald kan det være medvirkende til styrt og andre ulykker.
Det kan derfor være en god idé fysisk at prøve at holde på et håndtag til et løbehjul, så du får en fornemmelse af hvordan det føles i hænderne, samt om materialet er behageligt at røre ved i længere tid.
Hvis du har brug for hjælp og vejledning til at vælge det helt rigtige løbehjul håndtag til lige netop dit løbehjul, står vi altid parat med professionel rådgivning og vejledning.

MØNSTREDE HÅNDTAG TIL LØBEHJUL

Håndtag til trick løbehjul findes med mange forskellige mønstre. Når der er tale om et håndtags mønster, er det ikke kun de fede farver, der er tale om, men derimod et mønster i selve håndtaget. Det er mønstret, der hjælper med at give et godt greb.

Der findes mange forskellige mønstre og hvilken type du bør vælge, kommer helt an på hvad du bedst kan lide at holde på. Nogen kan også godt lide at veksle mellem flere håndtag, især hvis de kører ofte. Afvekslingen er med til at aflaste hænderne en smule, men det er samtidig også med til at slide mindre på det enkelte håndtag.

Blandt vores sortiment af håndtag til løbehjul finder du mange typer, der har et rillet mønster. Dels fordi det er et af de helt klassiske, men også fordi det bare virker. Horisontale riller er med til at give dig et rigtig godt greb og komfort - selv hvis du kører konkurrencer eller bruger det meste af dagen på banen, for at øve dig.
Nogle af løbehjuls håndtagene med riller har også et kombineret signatur mønster. De forskellige signatur mønstre er blandt andet med til at give et godt greb, selvom du har våde hænder eller at lede håndsveden væk, så du stadig har et sikkert greb og hænderne ikke glider. Du finder også et mønster med ekstra greb for tommelfingeren, hvilket er perfekt til teknisk og præcis riding.

Det er også muligt at finde holdbare skum håndtag til løbehjul. Kvaliteten af skummet sikrer at de holder længe, uden at de bliver slidte. Skum håndtagene er de mest behagelige at holde på, da de er ultra bløde. De er desuden også stødabsorberende.

LØBEHJUL HÅNDTAG OG BAR ENDS

Håndtag til løbehjul er et vigtigt element, der er med til at forbedre din ride. Men et par bar ends giver bare lige det sidste til looket. De sørger for at give en afslutning på håndtagenene, så der ikke er hul direkte ind til baren.

Her på siden finder du mange forskellige bar ends til dit løbehjul håndtag. De er tilgængelige i mange farver og materialer, så du har mulighed for at customize dit løbehjul præcist som du kan lide det og kan adskille dig fra de andre.

LØBEHJULS HÅNDTAG FRA DE STÆRKESTE BRANDS
Hos AJ Scooters finder du håndtag til løbehjul fra de skarpeste brands, hvor du er garanteret høj kvalitet og gode materialer.

Du finder bl.a. brands som:

 • Addict
 • Blunt
 • Eagle
 • Ethic
 • JP Scooters
 • Lucky
 • Native
 • ODI
 • Raptor
 • Root Industries
 • Tilt