Knæbeskyttere

AJ Scooters har kvalitets knæbeskyttere til både børn og voksne som er velegnet til alt fra løbehjul, rulleskøjter og skating. Find de førende brands bl.a, 187 Killer Pads Fly, TSG m.fl.og giv den fuld skrald på banen med knæbeskyttelsen i orden. Knæbeskyttere kan fås i alle prisklasser og med forskellige egenskaber alt efter dit eller dit barns behov. Er du i tvivl om hvilket par du skal vælge, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

KNÆBESKYTTERE GØR FORSKELLEN PÅ SKATEPARK ELLER SKADESTUE

Vi opfordrer dig altid til at bruge beskyttelsesudstyr for at forhindre, at du bruger mere tid på skadestuen end i skateparken. Udover en god skaterhjelm er knæbeskyttere et absolut must for den ivrige parkrider. Ved at beskytte dine knæ, giver du dig selv mulighed for at nyde din sport uden unødvendige gener, både nu men også på sigt.

Vi har et bredt udvalg af knæbeskyttere til store som små, til den erfarne rider og til nybegynderen. Find de rigtige knæbeskyttere, der passer til din krops anatomi. En knæbeskytter er fremstillet af åndbare materialer og er behagelig at have på. De sikrer dig en let og smidig bevægelighed, og strammer ikke om dine knæ, når du bøjer i dem.

Knæbeskyttere beskytter mod slag på dine knæ, når du lander forkert på dit trick løbehjul. Knæbeskyttere er dog ingen garanti mod knæskader. Vi understreger lige igen vigtigheden af også at bruge en god skaterhjelm så dit hoved er beskyttet mod eventuelle styrt.

BESKYTTELSESUDSTYR GIVER MERE MOD TIL STORE TRICKS

Psykologisk kan knæbeskyttere også være med til at booste din riding, da du føler dig mere sikker med beskyttelsesudstyr på og dermed tør prøve mere krævende tricks. Det betyder at du bliver dygtigere i dine tricks fordi du tør gå skridtet videre og afprøve ting du ikke gør uden knæbeskyttelse - og med god grund.

Alle vores knæbeskyttere kan i lige så høj grad bruges til rulleskøjter, skateboards eller anden sport og leg hvor du skal passe på dine knæ ved eventuelle styrt.

Der er selvfølgelig forskel på størrelsen af knæbeskytterne til hhv. børn og voksne, så sørg for at få et par knæpads der passer til netop dig. Vi fører forskellige mærker, bl.a.

  • 187 killer pads pro
  • Ennui city
  • TSG
  • Og flere...

FORSKELLIGE DESIGN AF KNÆBESKYTTERE

Knæbeskyttere fremstilles i dag i flere forskellige modeller, hvoraf nogle endda er designet med særlige teknologier, der giver ekstra komfort, så det ikke føles som om, du har noget på knæene. I gamle dage kunne det godt føles som en hindring i sin fysiske udfoldelse at have beskyttere på knæ og albuer, men sådan behøver det ikke være i dag.

Nogle modeller er endda så flade, at du kan have dem på under dine bukser, hvis du ikke ønsker, at de skal kunne ses!

Det gælder eksempelvis TSG knee sleeve joint knæbeskyttere, som har et helt særligt design, der gør, at du let kan have dem på under dine bukser, uden at de kan ses. Der er også modeller, hvor der er kælet med designet, så du faktisk får et mere sporty look ved at have knæbeskytterne på.

Hvor længe holder et par skater knæbeskyttere?

Det er svært at sige helt præcis da “udløbsdatoen” afhænger helt af hvordan og hvor meget de er blevet brugt. Selve skjoldet på knæbeskytteren skal selvfølgelig være intakt og må ikke have revner mv., lidt ligesom en cykelhjelm. I så fald er det ikke sikkert at dine knæ er beskyttet ordentligt den dag du virkelig vælter og slår knæene.

Kontakt os gerne hvis du ønsker råd og vejledning.