Løbehjul til voksne

Løbehjul til voksne er designet til transport. Det giver dig muligheden for at komme hurtigt fra A til B på strækninger hvor du måske normalt ville have været på gåben, eller brugt en anden form for transportmiddel. Komforten er i højsædet, hvorfor løbehjul til voksne er kendetegnet ved store hjul, justerbar højder, samt længere og bredere deck. Voksen løbehjul er desuden designet til at holde til en større belastning – nogle modeller helt op til 100 kg.
Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Fordele ved løbehjul til voksne

De store hjul giver dig større fremdrift med minimum af fysisk anstrengelse, så du let kommer hurtigt frem. Samtidig er de mere behagelige at køre med, da de er mere retningsstabile og mindre følsomme over for ujævnheder på cykelstien eller på vejen.

Du skal desuden bruge mindre energi til at få fremdrift i et løbehjul til voksne, da de større hjul ruller hurtigere end mindre hjul. Disse løbehjul, som er beregnet til transport, har typisk hjul med en diameter på 200 mm og større.

Se en oversigt over alle vores løbehjulhvor du vil finde mange forskellige kategorier alt efter hvilket behov du har.

Voksen løbehjul - foldbare modeller

Transport løbehjul til voksne kan oftest foldes sammen, så de er nemme at have med i tog, busser eller anden offentlig transport. Herfra kan du bruge det på vej til din arbejdsplads eller uddannelsesinstitution. Foldemekanismen er nem at betjene, så du hurtig kan komme videre. Når løbehjulet er foldet sammen, kan du bære det i baren. Løbehjul til voksne fås også med støtteben, så det er nemt at stille fra sig.

Foldbare løbehjul føles ofte mere fjedrende og mindre solide end one-piece løbehjul.

Løbehjul til voksne - effektiv motion

For mange med en travl og stresset hverdag kan det være en udfordring at få presset motion ind i programmet. Samtidig har mange et job der er stillesiddende, og får i løbet af en arbejdsdag slet ikke rørt sig i tilstrækkelig grad. Det kan på længere sigt have negative konsekvenser for vores sundhed.

Her er et løbehjul til voksne en perfekt løsning. Det er nem og effektiv motion, og man kan virkelig få sved på panden når farten kommer op. Samtidig kræver det et minimum af udstyr. Foruden selve løbehjulet kan du, hvis du ønsker det, investere i hjelm og beskyttelsesudstyr så du er garderet mod fald. Derudover kræver det ingen forudgående forudsætninger at løbe på løbehjul. Uanset hvilken fysisk form du er i, kan du begynde med det samme. Du vil også kunne opleve naturen og byen på ny, frem for at være indelukket i et ofte fyldt og svedigt træningscenter på et monotont løbebånd.

Med et løbehjul til voksne kan du planlægge kortere eller længere ruter, og f.eks. udforske byen eller dit lokalområde. Du kan også nemt færdes på cykelstierne, da et løbehjul ikke fylder nær så meget som en cykel. Det vigtigste er at orientere sig for cykler og øvrig trafik.