Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Løbecykler

Løbecykler er motorisk udviklende og stimulerende for dit barn. En Løbecykel hjælper dit barn med at lære at holde balancen på hjul, hvorfor den også kaldes en balancecykel. Det bliver nemmere for dit barn at lære at cykle, når barnet har fundet balancen på en løbecykel. Løbecyklen giver dit barn frihed til at bevæge sig over længere afstande samtidig med, at ligevægt og koordinationsevnerne udvikles.

Vi anbefaler, at dit barn bruger løbecyklen fra det er halvanden år til cirka fire års alderen. Husk altid at købe en hjelm til dit barn, så hovedet er beskyttet ved fald. Vi har et godt udvalg af kvalitets cykelhjelme, som også er godkendt til skating.

Ingen produkter fundet

EN LØBECYKEL ER EN GAVE TIL BARNETS UDVIKLING

En løbecykel giver dit barn frihed til at bevæge sig over længere afstande samtidig med, at ligevægt og koordinationsevnen udvikles. At cykle er dybt indlejret i os danskere og vores kultur. Ja, man taler ligefrem om en såkaldt cykelkultur som lande verden over beundrer os for, og forsøger at kopiere. Cyklen er en nem, hurtig, billig og ikke mindst miljøvenlig måde at komme fra A til B på. 

I Danmark er vi så heldige at have gode forhold for cyklister med cykelstier over det meste af landet. Derfor lærer mange børn hurtigt at cykle som en naturlig del af deres opvækst, så de senere selv kan cykle til og fra skole og fritidsaktiviteter. Det er også en god og effektiv måde at få ekstra motion på

Se en oversigt over alle vores fede løbehjul her til både børn og voksne, eller tag et kig på de populære trick løbehjul som egner sig perfekt til dig der laver tricks og stunts på løbehjul.

FORDELE VED LØBECYKLER

De fleste børn starter typisk med en trehjulet cykel, men i løbet af de seneste år har løbecykler virkelig vundet indpas blandt danske forældre. I modsætning til en trehjulet cykel giver løbecykler rig mulighed for barnet at træne balancen og motorikken ved at “løbe” afsted, idet der kommer meget mere fart på. Derved er der mere koordination og øvelse for barnet, og fornemmelsen minder mere om en rigtig cykel. 

Desuden giver det barnet en helt anden bevægelsesfrihed, og barnet vil derfor også med tiden nemmere kunne klare overgangen fra løbecykel til en rigtig cykel uden brug af støttehjul eller kosteskaft bagpå.

Det kræver langsom tilvænning at blive god i trafikken. Her er løbecyklerne geniale til netop det formål. Dit barn kan øve sig i cykel færdighederne inden det kommer op på en “rigtig” cykel, og du som forælder er lige i nærheden til at gribe og støtte så uheld undgås.

  • Udvikler barnets motorik
  • Kan justeres i højden
  • Hurtigere transport af barnet
  • Sjov balanceudvikling
  • Ingen pedaler eller kæde der skal vedligeholdes

Hvis I for eksempel skal til og fra vuggestue på gåben, skal ud og handle eller måske bare over og besøge naboen, så er en løbecykel ikke bare et sjovt transportmiddel for dit barn. Der sikrer også at I kommer lidt hurtigere fremad.

BØRNECYEKL MED JUSTERBAR HØJDE

Det smarte ved at købe en løbecykel er, at den nemt justeres i takt med at barnet vokser. Alt efter hvilken løbecykel du vælger, kan sadlen og styret hæves hvilket gør, at barnet kan bruge cyklen igennem lang tid og derfor ikke vokser ud af den lige foreløbig. Prismæssigt tilbyder AJ Scooters nogle forskellige modeller som varierer i pris og funktion. Køb en løbecykel som matcher barnets alder og ikke mindst motorik. For de helt små børn kan dét der med ballancen være lidt svært, og her vil vores GLOBBER EVO COMFORT være helt ideel. Med en stang bagpå kan du hjælpe barnet med at holde ballancen til at starte med og evt. fjerne det helt når barnet er sikker nok til at kunne køre selv.

Med fuld fart på de små ben er løbecykler en rigtig smart opfindelse. Se eventuelt også alle vores børneløbehjul hvis dit barn er ved at være for stor til løbecyklen.

LØBECYKLEN ER ET PERFEKTE TRANSPORTMIDDEL TIL BØRN

En løbecykel er et lærerigt stykke legetøj. Små børn lærer bedst gennem leg og med en løbecykel er der rig mulighed for at forbedre og udvikle motorikken, som stimuleres når balance og koordinering skal spille sammen. Dette er særligt at have fokus på i dag, hvor mange af dagens timer ofte går foran en skærm. Det smarte ved løbecykler er, at de ikke har hverken pedaler eller kæder som skal vedligeholdes, og de kan fås i letvægtsudgaver helt ned til lidt over 3 kg, hvilket gør dem nemme at transportere under armen.

Løbecykler kan anvendes af små børn helt ned til halvandens års alderen, hvor der begynder at komme fart i de små ben.I takt med at barnet vokser kan cyklen justeres tilsvarende.

Brug livechat