Løbecykler

Løbecykler- en god investering til barnet Udover at være et godt redskab til at styrke dit barns motorik, balance og koordineringsevne, er en løbecykel også en god måde for barnet at vænne sig til at cykle inden det kommer op på en rigtig cykel med pedaler i den virkelige trafik. Vi anbefaler, at dit barn bruger løbecyklen fra det er halvandet år til cirka fire års alderen. 

Husk altid at købe en hjelm til dit barn, så hovedet er beskyttet ved fald. Vi har et godt udvalg af kvalitets cykelhjelme, som også er godkendt til skating.

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

En løbecykel giver et gladt barn

En løbecykel giver dit barn frihed til at bevæge sig over længere afstande samtidig med, at ligevægt og koordinationsevnen udvikles. At cykle er dybt indlejret i os danskere og vores kultur. Ja, man taler ligefrem om en såkaldt cykelkultur som lande verden over beundrer os for, og forsøger at kopiere. Cyklen er en nem, hurtig, billig og ikke mindst miljøvenlig måde at komme fra A til B på. 

I Danmark er vi så heldige at have gode forhold for cyklister med cykelstier over det meste af landet. Derfor lærer mange børn hurtigt at cykle som en naturlig del af deres opvækst, så de senere selv kan cykle til og fra skole og fritidsaktiviteter. Det er også en god og effektiv måde at få ekstra motion på

Se en oversigt over alle vores fede løbehjul her til både børn og voksne, eller tag et kig på de populære trick løbehjul som egner sig perfekt til dig der laver tricks og stunts på løbehjul.

Fordele ved løbecykler

De fleste børn starter typisk med en trehjulet cykel, men i løbet af de seneste år har løbecykler virkelig vundet indpas blandt danske forældre. I modsætning til en trehjulet cykel giver løbecykler rig mulighed for barnet at træne balancen og motorikken ved at “løbe” afsted, idet der kommer meget mere fart på. Derved er der mere koordination og øvelse for barnet, og fornemmelsen minder mere om en rigtig cykel. 

Desuden giver det barnet en helt anden bevægelsesfrihed, og barnet vil derfor også med tiden nemmere kunne klare overgangen fra løbecykel til en rigtig cykel uden brug af støttehjul eller kosteskaft bagpå.

Det kræver langsom tilvænning at blive god i trafikken. Her er løbecyklerne geniale til netop det formål. Dit barn kan øve sig i cykel færdighederne inden det kommer op på en “rigtig” cykel, og du som forælder er lige i nærheden til at gribe og støtte så uheld undgås.