Beskyttelsesudstyr til løbehjul

Vi anfaler, at du som minimum beskytter dit hoved med en hjelm godkendt til skating, når du kører på trick løbehjul. Derudover finder du i vores sortiment knæbeskyttere, tandbeskyttere, beskyttelsebukser og 3-pak sæt til børn.
Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Skaterhjelme og scooterhjelme med mere

Skaterudstyr til beskyttelse, her finder du alt i beskyttelse i forbindelse med skater og løbehjulssport. Knæbeskyttere, albuebeskyttere, handsker og tre i en sæt til at undgå skader ved styrt. I menuen til højre kan du se inddelingen og finde frem til det beskyttelsesudstyr du har brug for til dig selv eller dit barn.

Selv de bedste riders tager en tur på jorden ind i mellem. Det er derfor vigtigt at beskytte sig imod skader og knubs. Det vigtigste udstyr ud over din scooter er naturligvis scooterhjelmen. Selv et lille og uskyldigt styrt kan medføre hjernerystelse eller hovedskader. Med en god skaterhjelm er du bedre rustet til de styrt på løbehjul, der altid kommer.

Knæbeskytter og albuebeskytter

De fleste styrt på scooter ender med at man lander på knæene, du kan undgå brandsår og blå mærker med vores beskyttelse til knæ. Vi har også albuebeskyttere, der forhindrer åbne sår og blå mærker når du lander på albuerne. Det er dumt at køre uden det nødvendige sikkerhedsudstyr til scooter. Ønsker du at customise dit beskyttelsesudstyr har vi stickers du kan sætte på.

Handsker og tandbeskytter

Vi har alle prøvet at styrte forover og skrabe hænderne til blods Det undgår du med vore Roces kørehandsker, samtidig er det et fedt accessory til at køre street stilen. En tandbeskytter taler næsten for sig selv, Undgå løse tænder når du falder på dit løbehjul. Vi har to størrelse tandbeskyttere fra Wilson, en model op til 10 år og en model til personer over 10 år. Fælles for udstyret er at de kan tilpasses lige præcis dine tænder.

Skaterbukser og diverse

Vi sælger også skaterbukser, der afhjælper styrt på halen eller når styret på scooteren rammer ind på låret. Ankelbeskyttere til at forhindre brækkede ankler ved styrt er også i vores sortiment. Vi har også et Tre-i-et sæt, til børn, der indeholder en håndledsbeskytter til at undgå forstuvede albuer og hudafskrabninger.