Løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul kaldes også transport løbehjul. Løbehjul med store hjul fremstilles både til voksne, som anvender denne type løbehjul til transport og børn, som bruger løbehjulet med store hjul til leg og transport til og fra skole.

Løbehjul til transport er udstyret med en diameter på 120 mm. hjul eller større. Store hjul kræver mindre fysiske anstrengelser for at holde farten, de er mere retningsstabile og mindre følsomme overfor ujævnheder i underlaget. Disse egenskaber gør løbehjul med store hjul ideelle til tranport over længere afstande.  De fleste løbehjul til transport er foldbare, så de fylder mindre, når du ikke bruger dem til transport. Foldbare transport løbehjul er derfor nemme at have med i tog, busser, i skolen eller på arbejdspladsen.

Løbehjul med store hjul sikrer god balance

Et løbehjul med store hjul gør det nemmere for dig at holde balancen. Det er især en fordel hvis du kører på terræn med grus, huller eller som på anden vis er ujævnt. Ved at have en stabil balance sikrer du dermed faldulykker, da du står mere fast og har mindre chance for at falde af. Det er især af betydning hvis du færdes på f.eks. en cykelsti med mange cyklister i hurtig fart.

Slidstærke hjul på transport løbehjul

En anden fordel ved at vælge et løbehjul med store hjul er at hjulene kan holde til mere. De bliver ikke så nemt slidt op når du kører på asfalt, grusveje eller et andet underlag. Slidte hjul påvirker farten du kan få på løbehjulet, idet den kan mindskes, og samtidig kan slidte hjul øge risikoen for at løbehjulet sidder fast i underlaget, og dermed i sidste ende være farligt for dig at bruge løbehjulet.

Derved sparer du i sidste ende penge på at skulle få udskiftet hjulene så ofte, da det vil holde meget længere.

Kendetegn
Løbehjul til transport er udstyret med en diameter på 120 mm. hjul eller større. Store hjul kræver mindre fysiske anstrengelser for at holde farten, de er mere retningsstabile og mindre følsomme overfor ujævnheder i underlaget. Disse egenskaber gør løbehjul med store hjul ideelle til transport over længere afstande.

De fleste løbehjul til transport er foldbare, så de fylder mindre, når du ikke bruger dem til transport. Foldbare transport løbehjul er derfor nemme at have med i tog, busser, i skolen eller på arbejdspladsen.