Skater cap og skater beanie

På udkig efter en skater cap eller skater beanie? Her på siden forhandler vi både caps og beanies fra forskellige fede brands. Køb en skater kasket her på siden der kan justeres, så den passer til både børn og voksne.
Filter
Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Skater cap og skater beanie - find det helt rette udvalg her

Hos AJ Scooters finder du det helt rigtige udvalg, hvis du er jagt efter en ny skater cap eller skater beanie. Vores udvalg henvender sig til de fleste og vi tilføjer løbende nye styles, så du altid kan finde det fedeste og mest friske, der sætter prikken over i’et til din stil.

Her på siden finder du bl.a.:

  • Skater caps i flere forskellige modeller, fx baseball eller snapback
  • Skater beanie
  • Skater hat, også kendt som en roll cap

Vores udvalg af både skater caps og skater beanies henvender sig til de fleste, da vi sørger for at holde udvalget i forholdsvis neutrale farver. Dette sørger for at du altid har mulighed for at kunne matche din skater kasket eller skater hue til dit outfit, uden at der opstår for mange farve sammenstød.
Står du og mangler andet fedt til outfittet? Se hele vores udvalg af skater tøj, hvor du kan gå på jagt mellem alt lige fra hoodies, t-shirts og tasker.

Hvis du har spørgsmål til vores skater cap og skater hue udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på enten telefon, mail eller fange os i chatten.

Vælg den rette model af en skater cap

Du ved det sikkert allerede, men en skater cap er ikke bare en skater cap. Der findes mange forskellige versioner af en skater kasket, hvilket gør det muligt for dig vælge præcist den model som du synes er fedest og passer til din stil - men de mange modeller kan naturligvis også gøre det endnu sværere at vælge, når der findes så mange fede slags.

Nedenfor kan du finde en lille oversigt over de forskellige modeller af skater caps.

Baseball caps:
En baseball cap har altid en buet skygge, der følger hovedet. Det betyder, at skyggen lukker ansigtet mere inde, end hvad den ellers ville gøre ved en flat visor.
En skater cap med baseball fit har oftest en hård front, men derimod en blød bagside, der gør det muligt for cappen at forme sig efter dit hoved. Den kan desuden justeres i nakken, så omkredsen passer perfekt.

Snapback caps:
Snapback refererer til lukningen af skater caps, hvor der sidder to små plastikstykker, der klikkes sammen.
Der findes mange forskellige varianter af snapback skater caps, herunder baseball, flat visor, fitted, trucker mm.

Selvom vores udvalg af skater caps ændres løbende, så finder du som regel begge varianter i vores sortiment, da det er nogle af de helt klassiske modeller.

Skater beanie til rampen og hverdagen

Du finder med garanti din nye skater beanie eller skater hue blandt vores udvalg. Vi har nemlig udvalgt de bedste og fedeste modeller, der er praktiske og varme, men samtidig tager dit outfit til nye højder og sætter prikken over i’et.

Du finder altid en helt klassisk sort skater beanie her på siden. Det er en farve der passer til alt og er et must i garderoben.