Clamps til trick løbehjul

Hos AJ Scooters finder du et kæmpe udvalg af løbehjul clamps i mange forskellige farver fra mærker som Addict, Anonymous, Aztek m.m. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet i stærkt og holdbart materiale, men samtidig også er lette i vægt og nemme at montere til baren. Sæt dit helt eget unikke og personlige præg på dit løbehjul, så det får lige netop den individuelle stil og det udtryk som du ønsker.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2

Løbehjul clamps i forskellige størrelser

Clampen holder forgaflen og baren sammen. Der findes to typer clamp, SCS clamp til SCS compression systemet og øvrige clamps til øvrige HIC, ICS compressionsystemer m.fl.

Clamps fås med to forskellige indvendige diametre:

  • 31,9 - 32 mm passer til standard size bars
  • 34,9 - 35 mm passer til oversized bars

 Nogle clamps er kompatible med begge indvendige diametre vha. en shim. En shim er en indvendig ring, som formindsker en oversized clamps indvedige diameter til standard size.

Clamps fås i forskellige størrelser (single, double, triple, quad). Når du køber clamp, skal du sikre dig, at clampen passer til din bar. Er din bar med slis (ikke SCS- compression), skal clampen dække det meste af slisen på baren - clampen må ikke dække hele slisen.

Løbehjul clamps og montering

Udover at vælge den rette løbehjul clamp er det naturligvis også vigtigt, at den monteres korrekt på løbehjulet, da en forkert montering kan gøre mere skade end gavn. Det er derfor vigtigt, at spænde den grundigt, og det kan også være en god idé at efterspænde den og tjekke efter at den er spændt ordentligt.

Se den komplette oversigt over løbehjul dele her.