Børneløbehjul

Børneløbehjul til små og store børn

Børneløbehjul i denne kategori er oftest dit barns første løbehjul. (Til helt små børn fra 15 mdr. - 3 år se da vores løbecykler) Almindelige løbehjul er gode til leg og transport over korte afstande, og er nemme at køre på for de fleste børn. Børneløbehjul i denne kategori må ikke forveksles med trick løbehjul, da de ikke er designet til at modstå de slag og stød, et trick løbehjul kan holde til. Hvis du er på udkig efter et løbehjul, som primært skal bruges til transport, anbefaler vi at du kigger på løbehjul med store hjul som er behagelige til de lidt ekstra lange afstande.

Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Fordele ved børneløbehjul

Børneløbehjul er naturligvis mindre end almindelige transportløbehjul og trickløbehjul. Du får et et godt løbehjul til en fornuftig pris, hvor de enkelte dele kan skiftes ud efter behov, og efterhånden som børneløbehjulet udsættes for slitage. Det kan også være en stor fordel senere i livet, hvis barnet har haft succesoplevelser med løbehjulet tidligt i livet. Deres balance udvikles og forbedres i takt med at de bliver mere modige, og får en øget tro på egne evner. Denne udvikling kan nemmere fastholdes i takt med at de bliver ældre, så de hurtigere bliver mere sikre i trafikken, når de begynder at cykle.
Husk også at kigge på alle vores andre løbehjuls typer, hvor du finder løbehjul med store hjul, løbecykler, 3.hjulede, løbehjul til voksne og meget mere.

Forskellen på løbehjul til børn og til voksne

Den primære forskel på løbehjul til børn og løbehjul til voksne er først og fremmest størrelsen. Det siger nærmest sig selv, at børn ofte skal have et mindre løbehjul end voksne. Løbehjul til børn adskiller sig desuden på designet, og selvfølgelig også den maksimale belastning som børneløbehjulet kan klare. En del af de løbehjul som vi har i vores sortiment er dog velegnede til både voksne og børn, se fx vores løbehjul med store hjul.

Du behøver dog ikke at bekymre dig om kvaliteten, da vi udelukkende forhandler børneløbehjul fra mærker som vi kan stå inde for, og hvor produkterne er gennemtestet og produceret i ordentlige materialer. Det kan slet ikke sammenlignes, hvis du ikke har prøvet at køre på noget, hvor kvaliteten er i orden. Køreoplevelsen bliver forbedret med ordentlige hjul og håndtag, sikkerheden øges med ordentlige bremser som du kan stole på, og der er også en stor forskel på hvad løbehjulet kan holde til. Ordentligt udstyr giver bare en bedre oplevelse, også når det gælder løbehjul til børn.

HUSK sikkerhedsudstyret når dit barn kører løbehjul

I starten kan du lade dit barn køre på løbehjul på lukkede arealer som parkeringspladser, inde i haller eller andre steder, hvor der ikke er risiko for at vælte ud på vejen og bliver kørt ned. Prøv også at undersøge, om der skulle være en skaterbane eller endda en dedikeret løbehjulsbane et sted i nærområdet. Det vil helt klart blive et hit i weekenden, at komme derhen og se andre der deler samme hobby.

Husk altid beskyttelsesudstyr, når barnet skal ud at køre på løbehjul. Nogle børn vil måske protestere at have sikkerhedsudstyret på i starten, særligt hvis de ikke har prøvet at vælte før. Her er det dog væsentligt at understrege vigtigheden af, at være på forkant med uheldene. Så snart barnet har vænnet sig til sikkerhedsudstyret, og måske endda prøvet at falde med det på, hvor de kan mærke hvor meget det hjælper, vil de typisk også opleve en meget større grad af selvsikkerhed omkring deres egne evner.

Vi anbefaler følgende sikkerhedsudstyr til børn:

 • Hjelm
 • Knæbeskyttere
 • Håndledsbeskyttere
 • Albuebeskyttere
 • Ankelbeskyttere

En af de former for sikkerhedsudstyr der oftest bliver overset, er ankelbeskytterne. Man husker tit det synlige og mest almindelige udstyr, men den lille ankelbeskytter skal ikke forbigås. Det tager ikke mange gange på et løbehjul, før man oplever den smerte det kan give at løbehjulet svinger ind og rammer anklen eller akillessenen. Det vil typisk ske ved løft af løbehjulet, enten på vej ind i et tog eller en bus, eller hvis man skal have det med op eller ned ad en trappe.

Hvis barnet begynder at lave tricks på løbehjulet, vil en af de tidlige tricks de forsøger sig med, være et såkaldt 'whip', hvor løbehjulets deck svinges rundt en omgang før man lander med fødderne på decket igen. Det er et svært trick, som kræver øvelse, og den øvelse omfatter tit et løbehjul der svinger ind i anklen. Her kan ankelbeskytteren redde mange ømme ankler.

Vore skaterhjelme fås i forskellige størrelser, og kan udvides som barnet vokser ved at skifte indmaden i hjelmen ud med tyndere afstandsstykker. Vi anbefaler også håndledsbeskyttere og knæbeskyttere til børn: Et brækket håndled er aldrig sjovt, men slet ikke når man er et mindre barn. Heldigvis er de trehjulede løbehjul vi har i sortiment, svære at vælte på.

Børneløbehjul med flotte farver og LED lys

Børn elsker farver og blinkende lys, det har vi taget højde for i sortimentet med Globber Primo V2 Lights 3-hjulet løbehjul, der lyser op i mørke og ellers fås i fire forskellige friske farver. De blinkende LED lamper i hjulene giver også et ekstra element af sikkerhed ved løbehjulskørsel i mørke, da de gør det lettere for hårde trafikanter, at se børneløbehjulet på afstand. Med to forhjul er løbehjulet oplagt til små børn, som stadig skal bruge hjælp til at holde balancen, og med de seje hjul vil det med garanti blive et hit til familiens mindste. Husk også hjelmen, hvor du med vores Globber Primo hjelm kan matche løbehjulets farve på hjelmen, for et helt gennemført look.

Træn dit barns balance med et løbehjul

Et børneløbehjul er ikke kun til sjov og ballade. Løbehjul til børn kan være med til at træne både barnets balance og motorik, og så er det et godt supplement med henblik på at give barnet de 60 minutters motion om dagen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Husk at små børn altid skal køre under opsyn, så det ikke går galt.

Løbehjul til børn på 3 år

Med Globbers 5 i 1 børneløbehjul kan du faktisk få dit barn til at køre på løbehjul allerede fra det er 3 år gammelt. Løbehjulet kan ombygges op til 6 års alderen, hvor barnet nok også selv vil have et nyt løbehjul - måske et trickløbehjul med stiv ramme. Globber er nemt justerbart i højden, med ti centimeters frirum til at justere op og ned, i takt med at barnet vokser.

Børneløbehjul bidrager til dit barns aktive livsstil

For mange forældre kan det være en udfordring, at sørge for at deres børn er aktive nok. Mange børn tilbringer en stor del af tiden med stillesiddende aktiviteter i daginstitutioner eller i skole. Når barnet kommer hjem, fortsætter tiden ofte passivt foran en skærm, med diverse former for underholdning.

Dit barn har rigtig meget at vinde, når han/hun begynder at køre på løbehjul:

 • Mere motion
 • Balancetræning
 • Frisk luft
 • Mindre skærmtid
 • Leg med andre børn
 • En sund hobby

Løbehjul til børn kan derfor være en god investering for dit barn, så man på en nem og sjov måde kan få sneget motion og fysisk aktivitet ind i hverdagen. Dit barn vil elske at drøne rundt på legepladsen eller på en stille villavej, og som forældre kan du hurtigt følge med og gribe fat i barnet, hvis det er ved at vælte.

Børneløbehjul til tricks

Har du et lidt ældre barn, som ikke længere bliver udfordret nok på sit børneløbehjul, og som gerne vil prøve at lave hop og tricks - og måske endda også gerne vil køre på rampe med sit løbehjul - så har de brug for et løbehjul udviklet specielt til tricks og stunts. Disse løbehjul er både lette og ekstra holdbare, så de kan modstå hårde tryk og slag. Tjek hele vores udvalg af trick løbehjul her.

Find det rette løbehjul til dit barn

Vores løbehjul til børn fås både som almindelige tohjulede løbehjul til de lidt større børn der sagtens kan holde balancen. For de mindre børn, der endnu ikke har lært at holde balancen, eller som har svært ved det, har vi trehjulede løbehjul til børn. De giver en ekstra støtte indtil barnet er blevet helt fortrolig med at stå på et løbehjul. Derudover minimerer de risikoen for fald, idet barnet står bedre fast.