Børneløbehjul

Børneløbehjul til små og store børn

Børneløbehjul i denne kategori er oftest dit barns første løbehjul. (Til helt små børn fra 15 mdr. - 3 år se da vores løbecykler) Almindelige løbehjul er gode til leg og transport over korte afstande, og er nemme at køre på for de fleste børn. Børneløbehjul i denne kategori må ikke forveksles med trick løbehjul, da de ikke er designet til at modstå de slag og stød, et trick løbehjul kan holde til. Hvis du er på udkig efter et løbehjul, som primært skal bruges til transport, anbefaler vi at du kigger på løbehjul med store hjul som er behagelige til de lidt ekstra lange afstande.

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Fordele ved børneløbehjul

Børneløbehjul er naturligvis mindre end almindelige transportløbehjul og trickløbehjul. Du får et et godt løbehjul til en fornuftig pris, hvor de enkelte del kan skiftes ud efter behov og slitage.

Tag et kig på alle vores løbehjuls typer her, hvor  du finder løbehjul med store hjul, løbecykler, 3.hjulede, løbehjul til voksne og meget mere.

Husk sikkerhedsudstyret
I starten kan du lade dit barn køre på løbehjul på lukkede arealer som parkeringspladser, inde i haller eller andre steder, hvor der ikke er risiko for at vælte ud på vejen og bliver kørt ned. Husk altid beskyttelsesudstyr til barn når barnet skal ud at køre på løbehjul. Vore skaterhjelme fås i forskellige størrelser og kan udvides som barnet vokser ved at skifte indmaden i hjelmen ud med tyndere afstandsstykker. Vi anbefaler også håndledsbeskyttere og knæbeskyttere til børn, et brækket håndled er aldrig sjovt, men slet ikke når man er et mindre barn. Heldigvis er de trehjulede løbehjul vi har i sortiment er svære at vælte på.

Flotte farver og LED lys
Børn elsker farver og blinkende lys, det har vi taget højde for i sortimentet med Globber Primo Fantasy Lights, der lyser op i mørke og ellers fås i fire forskellige friske farver. De blinkende LED lamper giver også et ekstra element af sikkerhed ved løbehjulskørsel i mørke.

Træn dit barns balance
Et børneløbehjul kan være med til at træne, balance, motorik og give barnet de 60 minutters motion om dagen Sundhedsstyrelsen anbefaler. Husk at små børn altid skal køre under opsyn, så det ikke går galt.

Løbehjul til børn 3 år

Med Globbers 5 i 1 børneløbehjul kan du faktisk få dit barn til at køre på løbehjul fra 3 år. Løbehjulet kan ombygges op til 6 års alderen, hvor barnet nok også selv vil have et nyt løbehjul, måske et trickløbehjul med stiv ramme. Globber er nemt justerbart i højden, med ti centimeters frirum til at justere op og ned i takt med at barnet vokser.

Børneløbehjul bidrager til dit barns aktive livsstil

For mange forældre kan de være en udfordring at sørge for at deres børn er aktive nok. Mange børn tilbringer en stor del af tiden med stillesiddende aktiviteter i daginstitutioner eller i skole. Når barnet kommer hjem, fortsætter tiden ofte passivt foran en skærm med diverse former for underholdning. Et børneløbehjul kan derfor være en god investering til dit barn, så man på en nem og sjov måde kan få sneget motion og fysisk aktivitet ind i hverdagen. Dit barn vil elske at drøne rundt på legepladsen eller på en stille villavej, og som forældre kan du hurtigt følge med og gribe fat i barnet, hvis det er ved at vælte.

Find det rette børneløbehjul til dit barn

Vores børneløbehjul fås både som almindelige tohjulede løbehjul til de lidt større børn der sagtens kan holde balancen. For de mindre børn, der endnu ikke har lært at holde balancen, eller som har svært ved det, har vi trehjulede børneløbehjul. De giver en ekstra støtte indtil barnet er blevet helt fortrolig med at stå på et løbehjul. Derudover minimerer de risikoen for fald, idet barnet står bedre fast.