Børneløbehjul

Børneløbehjul til små og store børn

Børneløbehjul i denne kategori er oftest dit barns første løbehjul. Almindelige løbehjul er gode til leg og transport over korte afstande. Almindelige løbehjul er nemme at køre på for de fleste børn. Børneløbehjul i denne kategori må ikke forveksles med trick løbehjul, da de ikke er designet til at modstå de slag og stød, et trick løbehjul kan holde til. 

Hvis du er på udkig efter et løbehjul, som primært skal bruges til transport, anbefaler vi at du kigger på løbehjul i kategorien løbehjul med store hjul.

Fordele ved børneløbehjul

Børneløbehjul er naturligvis mindre end almindelige transportløbehjul og trickløbehjul. Du får et et godt løbehjul til en fornuftig pris, hvor de enkelte del kan skiftes ud efter behov og slitage.

Vi tilbyder dig prisgaranti på alle løbehjul til børn.

Husk sikkerhedsudstyret

I starten kan du lade dit barn køre på løbehjul på lukkede arealer som parkeringspladser, inde i haller eller andre steder, hvor der ikke er risiko for at vælte ud på vejen og bliver kørt ned. Husk altid beskyttelsesudstyr til barn når barnet skal ud at køre på løbehjul.

Vore skaterhjelme fås i forskellige størrelser og kan udvides som barnet vokser ved at skifte indmaden i hjelmen ud med tyndere afstandsstykker. Vi anbefaler også håndledsbeskyttere og knæbeskyttere til børn, et brækket håndled er aldrig sjovt, men slet ikke når man er et mindre barn.

Heldigvis er de trehjulede løbehjul vi har i sortiment er svære at vælte på.

Flotte farver og LED lys

Børn elsker farver og blinkende lys, det har vi taget højde for i sortimentet med Globber Primo Fantasy Lights, der lyser op i mørke og ellers fås i fire forskellige friske farver. De blinkende LED lamper giver også et ekstra element af sikkerhed ved løbehjulskørsel i mørke.

Globber er nemt justerbart i højden, med ti centimeters frirum til at justere op og ned i takt med at barnet vokser.

Træn dit barns balance

Et børneløbehjul kan være med til at træne, balance, motorik og give barnet de 60 minutters motion om dagen Sundhedsstyrelsen anbefaler. Husk at små børn altid skal køre under opsyn, så det ikke går galt.

Løbehjul til børn 3 år

Med Globbers 5 i 1 børneløbehjul kan du faktisk få dit barn til at køre på løbehjul fra 3 år. Løbehjulet kan ombygges op til 6 års alderen, hvor barnet nok også selv vil have et nyt løbehjul, måske et trickløbehjul med stiv ramme.