Trick løbehjul

Trick løbehjul er vores mest populære kategori. Løbehjul til tricks er de løbehjul du ser i skateparks og street'en. Hvis du har fundet vej ind på vores website, er du sandsynligvis på udkig efter et trick løbehjul. Find netop det trick løbehjul, som passer til dig og dit behov i vores brede udvalg af kvalitets trick løbehjul fra markedets mest anerkendte trick løbehjuls producenter som AOBluntDistrictEthic, Fuzion, LongwayLucky med flere.

Få råd og vejledning

Ved at benytte sorteringsmulighederne herunder, kan du hurtig danne dig et overblik over, hvilke trick løbehjul, der passer dig, vi kan tilbyde.

Kontakt os gerne på telefon eller mail for at få rådgivning og vejledning, før du køber dit trick løbehjul. Læs mere om trick løbehjul nederst på denne side.

Filter
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2

Trick løbehjul

Trick løbehjul riding (freestyle scootering) er en teknisk og udstyrskrævende sport, som stiller store krav til trick løbehjulets holdbarhed. Der findes mange forskellige trick løbehjul. Hos AJ Scooters finder du et bredt udvalg af kvalitets trick løbehjul fra markedets mest anerkendte brands så som Blunt, Crisp, District, Dominator, Ethic, Flavor, Lucky og mange andre.

Komplette eller custom trick løbehjul?

Trick løbehjul på denne side er alle komplette løbehjul, hvor alle dele er fra en producent. I vores shop finder du trick løbehjul til begynderen, løbehjul til de øvede riders og de metget øvede riders. Når du køber et komplet løbehjul, får du væsentlig mere for pengene end, når du køber delene enkeltvis. Kvalitetsforskellene i trick løbehjul afspejles i de forskellige prisniveauer. Vi anbefaler derfor, at du vælger et trick løbehjul fra et anerkendt brand.

De dygtige riders vælger ofte at customize deres trick løbehjul. De sætter deres tricks løbehjul sammen af dele i den bedste kvalitet, så trick løbehjulet passer til deres ønsker og behov. AJ Scooters sælger også custom trick løbehjul, som er sat sammen ud fra vores ekspertviden. Ønsker du at customize dit eget trick løbehjul, kan du designe et komplet trick løbehjul med dele fra vores store udvalg af dele til trick løbehjul

Kendetegn ved trick løbehjul

Freestyle scootering udsætter trick løbehjul for massive slag og stød i hop og grinds. Trick løbehjul er af samme grund forstærkede og designede, så de kan holde til de ekstreme belastninger. Alle dele til trick løbehjul er hovedsageligt fremstillet i one-piece designs for at undgå svage punkter i samlinger. Trick løbehjul kan af samme grund ikke foldes sammen eller justeres i højden.

Trick løbehjul er bygget op med et kraftigt compression system. Trick løbehjul fås med HIC, IHC, ICS eller SCS compression systemer. Compression systemerne er konstrueret forskellige, men ens for alle er, at de giver en meget solid og holdbar kobling mellem bar og forgaffel, som samtidig roterer let og smidigt. I forhold til almindelige løbehjul, er compression systemer til trick løbehjul væsentlig nemmere at vedligeholde.

Holdbarhed

De fleste riders ønsker et trick løbehjul, der både er meget holdbar og let. Disse to egenskaber er svære at forene i et trick løbehjul. Derfor stræber løbehjulsproducenter at være innovative både med valg af materialer og konstruktioner. Derfor kan du også finde dele til trick løbehjul, der koster mere end et helt trick løbehjul.

Intet trick løbehjul holder dog evigt. I shoppen finder du et stor udvalg af reservedele til trick løbehjul, så du kan nøjes med at skifte slidte dele på dit trick løbehjul, når delene er slidte eller går i stykker. 

Hvad enter du er en erfaren rider eller lige er startet står vi til rådighed med vores ekspertviden. Find inspiration via vores instagram konto.

STØRRELSESGUIDE til valg af trick løbehjul 

Løbehjulets totalhøjde har stor betydning for riderens glæde ved løbehjulet og succes i udførselse af tricks specielt i parkriding (kørsel på ramper). Herunder er vores anbefaling af totalhøjde i forhold til riderens højde.

 Rider højdeLøbehjulets totalhøjde 
 95-112 cm Under 70 cm
 112-126 cm 60-75 cm
 126-138 cm 65-79 cm
138-149 cm  75-80 cm
 149-160 cm 75-85 cm
 160-172 cm78-85 cm 
 Over 172 cm79+ cm 

En anden måde at vælge løbehjul efter riderens højde er at måle riderens højde fra gulvet til henholdvis hofte og navle. Vælg et løbehjul med en totalhøjde, som ligger mellem disse to mål. 

Du kan også tilpasse løbehjulet totalhøjde ved at cutte baren. Vær opmærksom på at løbehjulets garanti ikke gælder efter baren eller andre dele på løbehjulet er customizet.

NB. totalhøjde er meget afhængig af riderstil og smag. Nogle riders fortrækker en høj bar, mens andre foretrækker en lav bar. Det vigtigste er at du finder en størrelse der passer ind i din kørestil Alternativet er at have to trick løbehjul til forskellige tricks og kørestile.