District trick løbehjul

District løbehul er nogle af markedet bedste trick løbehjul. District har været på trick løbehjuls scenen siden begyndelsen, og er kendt for løbehjul af høj kvalitet.

District er en idealistisk løbehjulsproducent, der til enhver tid vægter kvalitet over profit. Bag virksomheden finder man et erfarent team af dedikerede riders, der løbende bidrager med feedback for at sikre District løbehjul altid har den højeste kvalitet og funktionalitet.

District fremstiller løbehjul til hele spektret af riders fra entry level med C050 modellen, via intermidate level med C152 modellen til expert level med C253 modellen. Det første ciffer i modelbetegnelsen efter C'et henviser til deck modellen. De to sidste cifre angiver, hvor langt decket er i cm. C152 modellen er således bygget om det legendarisk District DK1 deck og decket er 52 cm langt.

District Pro Scooters

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

District løbehjul

District laver løbehjul til alle riders lige fra begynderen til den mest øvede.

  • District C050 trick løbehjul er Districts entry løbehjul. Løbehjulet passer til rideren, som har kørt på begynder løbehjul, og som gerne vil have sit første rigtige trick løbehjul.
  • District C152 trick løbehjul er District løbehjulet til den let øvede rider, som stiller større krav til sit løbehjul, end entry løbehjulet kan honorere. C152 er med Districts legendariske DK1 deck.
  • District C253 trick løbehjulet er District løbehjulet til den øvede rider, som stiller store krav til sit løbehjul mht. permonance i grinds og airs.

Compression system

Alle komplette District løbehjul er med det meget holdbare IHC compression system. Det er et at vedligeholde.

District Teamet

Bag District løbehjul står et team af over 100 personer rundt om i hele verden fra direktører, designers, fabriksarbejdere til sponserede riders. Hjertet i District er placeret i Rotterdam. Det er her allle Districts produkter bliver designet. District løbehjul bliver hovedsageligt fremstillet i Kina på DIstricts egne fabrikker, hvor District kan garantere den bedste kvalitet i Distrit løbehjul og parts.

District teamet er en stor familie, som arbejder på at gøre freestyle scootering en bedre og større sport.