Hjulbolte til trick løbehjul

Hjulbolte til løbehjul varierer i størrelse og form, alt efter mærke og model. Det er vigtigt at huske at efterspænde dem, da der ellers vil komme slør og larm. I sidste ende vil løbehjulet dermed gå i stykker. Hos Aj Scooters er vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til køb af de rette hjulbolte. Vi er eksperter indenfor løbehjul-og skaterudstyr, og vores passion skinner derfor tydeligt igennem i vores service.

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Vælg den rette hjulbolt

Hjulbolten forbinder holdbart hjulene på løbehjulet, så farten ikke påvirkes negativt.
Den er derfor en nødvendig og uundværlig del af ethvert løbehjul.

Hjulbolte til trickløbehjul er ofte fremstillet i stål eller aluminium. Begge materialer har hver deres fordele og ulemper. Stål er stærkere end aluminium, mens aluminium på den anden side er lettere. Hvad du vælger afhænger af kørestil, og hvilke tricks og stunts du laver på dit løbehjul.

Hjulboltene findes med både integreret gevind eller som todelt hjulbolt med en skruedel. Længde og diameter varierer, og nogle hjulbolte passer derfor bedre til bestemte mærker. Ethic og District forgafler passer f.eks. sammen med 85 mm hjulbolte. Standarddiameteren er 8 mm.

Der findes hjulbolte til både for-og baghjulet. Når du vælger hjulbolt til baghjulet er det vigtigt at huske på, at længden og diameteren passer til decket. Når du vælger hjulbolt til forhjulet skal den passe til forgaflen.

Kombiner hjulbolte med pegs

Du kan også bruge pegs sammen med hjulbolte. De fleste pegs passer på størsteparten af decks, hvis du bruger spacers og en lang hjulbolt.

Størrelsen på hjulbolten kommer an på hvor mange pegs du vil have på hver bolt, og hvilket deck og hvilken fork du bruger. Det er derfor en god idé at måle de originale hjulbolte på trickløbehjulet, så du kender længden når der skal købes nye.

Har du brug for vejledning til at vælge de rette hjulbolte til løbehjulet? Så tøv ikke med at kontakte os!