Hjul til løbehjul

Find dine hjul til dit løbehjul i vores brede sortiment af hjul til løbehjul. Du kan finde løbehjul hjul fra markedets førende brands som Anonymous, Eagle, Lucky, Proto, RiverTilt m.fl. Du bør altid tjekke om løbehjul hjulets diamter, navbredde og hjulbolt diameter passer til din forgaffel og dit deck, inden du køber hjul til dit trick løbehjul. Vær opmærksom på, at hjul til løbehjul typisk sælges enkeltvis inklusiv kuglelejer og spacere, med mindre andet er oplyst i specifikationer.

Kontakt os gerne for råd og vejleding om køb af hjul til dit trick løbehjul, så du er du er sikker på at få det hjul, der passer til dit setup. Du kan skrive til os på chatten, sende os en mail eller ringe til vores kundeservice.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2

HJUL TIL LØBEHJUL I HØJESTE KVALITET HOS AJ SCOOTERS

Stort udvalg af hjul til dit løbehjul i bedste kvalitet fra markedets førende brands som Anonymous, Eagle, Lucky, Proto, River, Tilt m.fl. Hos AJ Scooters finder du et bredt sortiment af løbehjul hjul til forskellige formål, hvilket du kan læse mere om længere nede på siden. Når du skal købe nye hjul til løbehjul er det vigtigt at tjekke blandt andet om hjulets diameter, navbredde og hjulbolt-diameter passer til forgaffel og deck. Vær opmærksom på, at hjul til løbehjul typisk sælges enkeltvis inklusiv kuglelejer og spacere, medmindre andet er oplyst i specifikationer.

Hos AJ Scooters finder du alt til dit løbehjul, herunder hjul i absolut topkvalitet fra anerkendte mærker. Hjul til løbehjul udsættes for ekstreme belastninger, hvorfor det er vigtigt at hjulene er lavet af holdbare materialer i højeste kvalitet. Hjul til trick løbehjul er hovedsageligt fremstillet med en aluminiumskerne og med kraftigt holdbart gummi. Selvom hjul til løbehjul er fremstillet til at være ekstremt holdbare, varer de desværre ikke for evigt, da både powerslide, sketchy og tunge landinger er med til at nedsætte hjulenes levetid betragteligt. Står du og mangler et nyt hjul til dit løbehjul, kan du her hos os finde et stort udvalg af hjul uanset om, du er på udkig efter løbehjul hjul til park riding eller street riding.

FIND LØBEHJUL HJUL MED DIT FORETRUKNE DESIGN

Der er stor forskel på designet af hjul til løbehjul, hvilket har stor betydning for både vægt og holdbarhed. Solid core hjul til løbehjul er holdbare, men lidt tungere at køre med, mens spoked hjul til trick løbehjul er lettere, men ikke er nær så kraftige. Hollow tech hjul til løbehjul kombinerer lav vægt med solid core design, hvor der er mulighed for grafisk design på kernen af hjulet.Uanset hvilken type hjul du foretrækker, finder du et stort udvalg hos os.

HÅRDHEDEN PÅ GUMMIET PÅ HJULENE HAR BETYDNING

Når du skal købe hjul til trick løbehjul er det vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring hårdheden af gummiet. Gummiet på hjul til løbehjul fås nemlig i forskellige hårdheder målt i PU-værdi. Bløde løbehjul hjul med en PU-værdi på 86 anbefales til park riding, mens hårdere hjul med en PU-værdi på 88-90 anbefales til street riding.

DIAMETER PÅ LØBEHJULS HJULENE

Hjul til løbehjul fås i forskellige størrelser. Løbehjul hjul 100mm og hjul til løbehjul 110 mm reagerer hurtigere og giver mere kontrol over din riding, mens hjul med en diameter på 120mm til 125mm giver mere stabilitet og hastighed. Det er vigtigt, at hjulenes diameter passer til den forgaffel, det deck og den bremse, som hjulene skal bruges sammen med.

BREDDE PÅ HJUL TIL LØBEHJUL

Løbehjul hjul fås i to forskellige bredder 24mm og 30mm. Standardbredden på hjul til løbehjul er 24mm, men blandt andet har Eagle udviklet nogle bredere løbehjul hjul med en bredde på 30 mm, der giver mere grip, mere fart, mere air-time og bedre kontrol.

AKSEL DIAMETER PÅ HJULBOLT

Udover at der skal tages stilling til blandt andet hjulkerne design, gummi hårdhed, diameter og bredde, når der skal købes hjul til trick løbehjul, så er det også vigtigt at have styr aksel diameteren på de hjulbolte der skal bruges. Standard diameteren på hjulboltene er 8mm, men Ethic har udviklet en standard beregnet til ældre og erfarne riders, hvor hjulboltene har en diameter på 12mm.

Hos AJ Scooters har vi et stort udvalg af alt inden for løbehjul, så er du på udkig efter hjul til løbehjul på tilbud, så hold øje med siden her. Du finder altid hjul til løbehjul i højeste kvalitet og til skarpe priser. Er du i tvivl om hvilke hjul du skal vælge, eller om de passer til dit løbehjul, så kontakt os gerne for råd og vejledning om køb af hjul til dit trick løbehjul, så du er sikker på at få det hjul, der passer til netop dit setup. Du kan skrive til os på chatten, sende os en mail eller ringe til vores kundeservice.