3 hjulet løbehjul

I vores udvalg af tre hjulet løbehjul til 3 årige børn finder du forskellige typer trehjulede løbehjul. Løbehjul med 3 hjul er specielt velegnet som et fremragende om motorisk udviklende legetøj til de yngste børn. Dit barn har nemmere ved at styre et løbehjul med 3 hjul end et tohjulet løbehjul pga. en bedre balance under kørsel, og når dit barn står stille på løbehjulet.

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

3 hjulet løbehjul- et populært valg

Løbehjulet styrker dit bars motorik og er en nem introduktion til løbehjul. Derfor anbefaler vi, at du vælger et trehjulet løbehjul, der er udviklet specielt til mindre børn. 

Trehjulede løbehjul fremstilles af en blanding- af stål, aluminiums- og plasticdele. Løbehjul i denne kategori må ikke forveksles med trick løbehjul, da de ikke kan holde til de belastninger, et trick løbehjul kan holde til.

Find det perfekte løbehjul her, og se alle vores populære modeller.

Indenfor de sidste ti år er løbehjul virkelig blevet populære i bybilledet. Denne popularitet er yderligere steget med de elektriske løbehjuls indtog til større børn og voksne. De ses overalt i de større byer, hvor man nemt kan komme rundt i byen.

Til helt små børn kan disse dog ikke anbefales, da de kræver en fortrolighed og god balance- og koordineringsevne. Derudover skal man også hurtigt kunne orientere sig i trafikken.

Et 3 hjulet løbehjul er derfor ideelt at starte ud med, og derfor et godt løbehjul til 3 årige, der ikke helt har balancen, motorikken og koordineringsevnen på plads. De 3 hjulede løbehjul gør at barnet kan vænne sig til at stå på det og få fornemmelsen for det, samtidig med at det kan koncentrere sig om at svinge benet for at få fart på.

Masser af sjov og leg med 3 hjulet løbehjul

De mindre børn vil elske at kunne drøne sikkert afsted sammen med deres lidt ældre søskende. 3 hjulede løbehjul er gode løbehjul til ca. 3 årige og opefter. De tre hjul giver stabilitet, så uheld og faldskader minimeres. Barnet kan derfor bevæge sig frit rundt uden risiko for unødige fald.

Et 3 hjulet løbehjul giver foruden træning af motorik, koordination og balance også timevis af underholdning. Hvad med at arrangere et løbehjulsræs ned ad villavejen? Eller som ekstra motion når det er svært af få presset ind i en travl hverdag?

3-hjulede løbehjul styrker motorikken

Efter en lang dag i daginstitution eller skole har mange børn behov for at få brændt noget energi af. Her kan et 3 hjulet løbehjul være en perfekt mulighed, samtidig med at barnet er aktivt. Mange børn-store som små, tilbringer en stor del af tiden foran en skærm med meget inaktivitet. Det er hverken sundt for barnet, og de vigtige motoriske færdigheder, balance-og koordinationsevne bliver mange gange slet ikke trænet. Det vil senere hen hæmme barnet, da det vil have svært ved helt basale ting.