Bremsere til trick løbehjul

En løbehjul bremse er en vigtig del af ekstraudstyret til trickløbehjul - hvad enten du er professionel udøver eller bare kører på løbehjul på hobbyplan, finder du de bedste bremser til løbehjul her. Køb din nye løbehjul bremse fra de velkendte mærker som Addict, Apex, Aztek, Lucky m.m. der sikrer høj kvalitet samt slidstærke og holdbare materialer såsom nylon og rustfrit stål, der kan tåle lidt at hvert.

Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

EN LØBEHJUL BREMSE ER EN VIGTIG DEL AF UDSTYRET

Enhver løbehjulsentusiast ved, at det ofte er de små detaljer der gør en verden til forskel. Sådan er det også med løbehjulsbremser. En løbehjul bremse sikrer bl.a. at din fod ikke rører baghjulet når du shredder løbehjulet, at din fod ikke kommer i direkte kontakt med hjulet ved tricks, at din fod sætter sig fast mellem deck og hjul, og at du ikke laver flatspots på hjulene, samt at støjen minimeres. En bremse til løbehjul sørger naturligvis også for at sænke farten og standse løbehjulet, når du har brug for det og er dermed også en vigtig sikkerhed, man aldrig bør gå på kompromis med.

Hos AJ Scooters finder du alt hvad du skal bruge til løbehjul og trickløbehjul, herunder reservedele og ekstra dele. Find alle dele til trick løbehjul her.

Brug en løbehjul bremse som sikkerhed. Ved at have en løbehjul bremse på dit løbehjul er du med til at optimere din sikkerhed og minimere ulykker, samtidig med at du har bedre kontrol over løbehjulet ved høj fart og tricks, uden at selve brugeroplevelsen på løbehjulet påvirkes negativt. Så kan du godt slå bremserne i!
Hvis du har brug for råd og vejledning, står vi altid klar til at rådgive dig til det bedste køb, der passer til dig og dine behov og ønsker.

EN BREMSE TIL LØBEHJUL GIVER SIKKERHED PÅ VEJEN OG BANEN

Det er vist ingen hemmelighed. En bremse til løbehjulet er ikke bare praktisk, når det gælder tricks på banen, trappen eller vejen, men det er faktisk også et sikkerhedsudstyr. Ligeså vigtigt som det er at kunne styre sit løbehjul, ligeså vigtigt er det at kunne bremse, når du har brug for det.

FENDER ELLER BREMSE TIL LØBEHJUL - HVAD SKAL DU VÆLGE?

En løbehjul bremse er ikke bare en bremse. Der findes nemlig mange forskellige varianter, og hvilken en der er den rette for dig, kommer helt an på dit løbehjul og hvordan du kører. Her på siden finder du bl.a. en klassisk løbehjul bremse, fender og flex fender.

Klassisk bremse:

De helt standard bremser til løbehjul findes i mange forskellige former og varianter, men har alle samme formål: at bremse løbehjulet på en effektiv måde, uden at slide for meget på hverken deck, hjul eller sko. Denne type bremse skal udskiftes i ny og næ, fordi fjederen bliver lidt sløv og træt efter længere tids brug.

Fender:
Hvis du derimod vælger en fender, har du i princippet ikke en bremse, men skal i stedet bruge dine sko til at sænke farten. En fender består af et stykke metal, der sættes fast på decket, så du undgår at din fod rører baghjulet mens du kører. Denne type kaldes også for en fixed fender, på grund af at den ikke kan bøjes og sidder helt fast til løbehjulet.
Men hvad er så fordelen ved en (fixed) fender frem for en klassisk fjeder bremse? Mange mener at det er et spørgsmål om personlig stil, da den giver et fedt udtryk til dit løbehjul. Den modvirker desuden at din fod rammer hjulet, mens du kører fakie eller et big air trick. Ulempen er desværre at den er med til at slide dine sko, da du bruger foden som bremse til løbehjulet i stedet.

Flex fender:
Der findes også en løbehjul bremse, der kombinerer en bremse og en fender - nemlig en flex fender. Denne bremse består kun af en enkelt del og derfor er den rigtig let at montere og udskifte. Den skrues fast med enten en eller flere skruer i selve decket. Det er klart en favorit bremse til løbehjul, da den er langt mere holdbar end en fjederbremse og slider mindre på skoene end en almindelig fender.

FORSKELLIGE STØRRELSER AF BREMSER TIL LØBEHJUL

Hos AJ Scooters finder du flere størrelser af bremser til løbehjul, så du kan med garanti også finde et der passer til dit. For at du kan sætte bremsen fast, kræver det at den har den rigtige huldiameter, der passer til decket. Det er heldigvis let at finde den rette størrelse - det står nemlig ved alle bremserne under specifikationer. Har du brug for en bolt modtager eller washer, finder du det også lige her.