Bremsere til trick løbehjul

En løbehjul bremse er en vigtig del af ekstraudstyret til trickløbehjul- hvad enten du er professionel udøver eller bare kører på løbehjul på hobbyplan, og elsker at kaste dig ud i nye, seje, vovede tricks foran vennerne. Hos os finder du et bredt udvalg af bremser til løbehjul fra de velkendte mærker som Addict, Apex, Aztek, Lucky m.m. i høj kvalitet og i slidstærke og holdbare materialer såsom nylon og rustfrit stål der kan tåle lidt at hvert.
Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

En løbehjul bremse er en vigtig del af udstyret

Enhver løbehjulsentusiast ved, at det ofte er de små detaljer der gør en verden til forskel. Sådan er det også med løbehjulsbremser. En løbehjul bremse sikrer bl.a. at din fod ikke rører baghjulet når du shredder løbehjulet, at din fod ikke kommer i direkte kontakt med hjulet ved tricks, at din fod sætter sig fast mellem deck og hjul, og at du ikke laver flatspots på hjulene, samt at støjen minimeres.

Find alle dele til trick løbehjul her.

Brug en løbehjul bremse som sikkerhed Ved at have en løbehjul bremse på dit løbehjul er du dermed med til at optimere din sikkerhed og minimere ulykker, samtidig med at du har bedre kontrol over løbehjulet ved høj fart og tricks uden at selve brugeroplevelsen på løbehjulet påvirkes negativt. Så kan du godt slå bremserne i!

Hvis du har brug for råd og vejledning står vi altid klar til at rådgive dig til det bedste køb der passer til dig og dine behov og ønsker.