Skater tøj

Her på siden finder du vores udvalg af skater tøj fra både kendte brands og vores eget officielle brand AJ Scooters. Vi har et bredt udvalg af streetwear der giver fuld bevægelighed samtidig med at du ser skarp ud!

Skater tøj i topkvalitet

Hos AJ Scooters ved vi, hvor vigtigt det er med det helt rette skater tøj. Det skal både sikre bevægelighed, kunne holde til meget og se fedt ud samtidig. Derfor finder du kun streetwear i allerbedste kvalitet fra kendte mærker og vores eget mærke. Det er meget vigtigt at skater tøj er behageligt og fleksibelt at have på, så man kan bevæge sig frit omkring uden at blive begrænset i ens bevægelser på grund af tøjet. Det er også vigtigt at tøjet er slidstærkt og i god kvalitet, så det ikke går i stykker ved en forkert bevægelse eller et styrt. Derudover er det også vigtigt at ens skater tøj ser fedt ud, så man ser skarp ud både på og udenfor banen.

Streetwear i alle størrelser

Er du på udkig efter hoodies, t-shirts eller jakker, så tag et nærmere kig her på siden. Vi har et bredt udvalg i alle størrelser - helt ned til 8-10 år på udvalgte produkter. Du kan også finde beanies og caps i forskellige fede styles og størrelser. Mangler vi lige netop din størrelse, er du velkommen til at kontakte os for at høre om den kommer igen snart, eller om vi kan skaffe den hjem til dig.

Skatertøj til den kvalitetsbevidste

Som nævnt tidligere er det vigtigt at skater tøj både har en behagelig pasform og er slidstærkt. Uanset om du køber hoodies, t-shirts, jakker, caps, beanies eller tasker her på siden, så garanterer vi at det er solid kvalitet. Alt skater tøjet er lavet i lækre materialer, hvor der er taget højde for at skating kræver noget ekstra af tøjet. Fx finder du t-shirts der er svedtransporterende, beanies lavet af slidstærkt fløjl, letvægtsjakker samt vandtætte tasker. Hos AJ Scooters forhandler vi:
  • T-shirts
  • Hoodies
  • Jakker
  • Caps og beanies
  • Tasker
Inden for hver kategori af skatertøj finder du de fedeste styles og brands, blandt andet t-shirts fra District, Blunt, Kota, proto og Tilt. Det gør ikke noget at man ser godt ud imens man kører vel?

Hoodies til fritid og ræs

En hoodie defineres som en sweatshirt med hætte. Det er altid cool at kunne trække en hoodie over hovedet, specielt hvis det er god kvalitet og et lækkert design. Hos AJ Scooters har vi pt. tre brands. Vores eget brand som vores riders også bruger - AJ hoodies. Derudover har vi hættetrøjer fra Blunt og District. De hoodies vi forhandler fås i en moderigtig farve - Sort. Vi får ind imellem spørgsmålet, hvordan vasker jeg min hoodie? Svaret ville i gamle dage være "Giv den til din Mor", men det ville vi aldrig skrive. Svaret er max 40 grader og med ens farver - altså sort tøj.

Caps og beanies

Noget streetwear er bare federe end andet, det gælder især vores caps og beanies, hvor vi har et stort udvalg af designs. Alle vores kasketter kan justeres i størrelsen med en rem der sidder bagi - one size fits all. Vi har designs fra Tilt, Hella Grip samt Kota. En beanie er en uundværlig del at et cool outfit når der skal køres.

Dickies streetwear udsalg

Vi har masser af Dickies streetwear på udsalg, her finder du tøj der kan tåle et styrt eller to. Selv de bedste falder ind i mellem, så er det godt at have noget solidt skatertøj, der ikke går i opløsning ved kontakt med asfalten. Lige nu er der kæmpe udsalg og store rabatter på street style fra Dickies (gælder så længe lager haves).

Køb streetwear

Hvorfor skal du købe streetwear og ikke bare almindeligt tøj, når du skater? Streetwear tøj bliver designet og lavet med henblik på skating og hvad det stiller af krav i forhold til kvalitet, materialer og pasform. Det er vigtigt at kvaliteten er god, så tøjet fx ikke går op i sømmene ved de mindste bevægelser. Det er ligeledes vigtigt med de rette materialer, der både skal være åndbare, fleksible og slidstærke. Pasformen skal være behagelig, så man ubesværet kan bevæge sig uden at tøjet begrænser én. Udover at der med street wear tøj er tænkt på alt det praktiske som kvalitet, materialer og pasform, så er der selvfølgelig også et stort fokus på design og stil. Streetwear benyttes ikke kun af skatere, men ses i høj grad på gaderne hos både børn, unge og voksne, som ikke nødvendigvis skater. Så når du køber streetwear tøj køber du ikke kun tøj der er på mode, men også tøj i topkvalitet der kan holde til lidt af hvert - og hvem vil ikke gerne have det?

Har du spørgsmål til noget af det skater tøj vi sælger her på hjemmesiden, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat.