Skatertøj

Skatertøj til piger og andre riders, her finder du kategorierne T-shirt, Hoodie, Caps & Beanies, Jakker og Tasker. Inden for hver kategori af skatertøj finder du de fedeste styles og brands, blandt andet T-shirts fra District, Blunt, Kota, proto og Tilt. Det gør ikke noget at man ser godt ud imens man kører vel?

Skaterhoodies til fritid og ræs

En hoodie defineres som en sweatshirt med hætte. Det er altid cool at kunne trække en hoodie over hovedet, specielt hvis det er god kvalitet og et lækkert design. Hos AJ Scooters har vi pt tre brands, vores eget brand som vore riders også bruger - AJ hoodies, derudover har vi hættetrøjer fra Blunt og District. De hoodies vi forhandler fås i en moderigtig farve - Sort. Vi får ind i mellem spørgsmålet, hvordan vasker jeg min hoodie? Svaret ville i gamle dage være "Giv den til din Mor", men det ville vi aldrig skrive. Svaret er max 40 grader og med ens farver - altså sort tøj.

Caps og Beanies skatertøj

Noget streetwear er bare federe end andet, det gælder især vores caps og beanies, vi har et stort udvalg af farver og designs. Alle vore kasketter kan justeres i størrelsen med en rem der sidder bagi - one size fits all. Vi har designs fra Tilt, Hella Grip samt Kota. En beanie er en uundværlig del at et coolt outfit når der skal køres.

Jakker streetwear og skaterjakker

Vores udvalg af skatertøj indeholder både brands som Tilt og Dickies - vi kører pt et massivt udsalg på alt vores Dickies tøj inklusive jakkerne. Vore streetwearjakker fås i to farver sort og grå.

Tasker med street appeal

Vi forhandler også fede tasker fra Elyts, perfekt til at have dele til sit løbehjul i, evt en hoodie eller andet. Taskerne er med fedt design og fås i forskellige farver. Hvorfor gå og ligne en sjoller, når man kan have en taske fra Elyts!

Dickies Streetwear på udsalg

Vi har masser af Dickies streetwear på udsalg, her finder du tøj der kan tåle et styrt eller to. Selv de bedste falder ind i mellem, så er det godt at have noget solidt skatertøj, der ikke går i opløsning ved kontakt med astalten. Lige nu er der kæmpe udsalg og stor rabat på street styele fra Dickies.

Vi har Dickie skatertøj i disse varianter. 

Dickies hoodies & sweatshirts, Dickies T-shirt, Dickies bukser, Dickies jakker, Dickies skjorter