Skaterhjelme

Billige skater hjelme

En god skaterhjelm giver dig sikkerhed frem for alt. Du vil uundgåeligt falde på dit løbehjul og så er det klogt at have sit hoved inde i en skaterhjelm. Hos Aj Scooters har vi et kæmpe udvalg af skaterhjelme og headgear både til trickriders og til almindeligt brug.

Det fede er at nogle af hjelmene også er godkendt som cykelhjelme. Dermed slipper du for at skifte hjelm, hvis du cykler ud til en rampe eller et stævne.

Certifeiceret til cykelhjelm brug

De fleste af vores skater hjelme er også certificeret til cykelhjelm brug. En cykelhjelm skal være CE-mærket. Hvis der sammen med CE-mærket er vist godkendelsesnummeret EN 1078. Kig specifikationer for information om skater hjelmenes cerfifikationer.

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

De tider, hvor du lignede en klovn med en hjelm på hovedet er for længst forbi, nu kan du få headgear med en vægt ned til 300 gram og med den nye Snugfit teknologi sidder skaterhjelmen helt tæt på hovedet.

Guide til køb af den rigtige skaterhjelm

Brug et målebånd til at måle omkredsen af dit hoved. Sæt målbåndet midt på panden og mål rundt om kraniet. Pas på, at målebåndet ikke falder ned i nakken. Husk at måle mere end en gang, så du er sikker på at finde den korrekte omkreds. Har du ikke et målebånd, kan du bruge en snor. Bruge snoren på samme måde som målebåndet, og mål derefter omkredsen ved at bruge en tommelstok.Hvis dit hovedmål ligger mellem to størrelser, bør du vælge den største hjelm.

Korrekt brug af skaterhjelm

Forkanten af din skaterhjelm skal flugte med dine øjenbryn. Sørg for at din skaterhjelm sidder lige på dit hoved og at stropperne sidder tæt til dine kinder og din hage. Din skaterhjelm skal sidde så fast på din pande, at den kan flytte sig en lille smule, når du skubber hjelmen frem og tilbage. Stropperne må ikke stramme om din hage.

Forkert brug af skaterhjelm

Skaterhjelmen må ikke sidde "højt oppe" på din panden. Gør den det, beskytter den dig ikke ved styrt. Stropper må ikke hænge løst ved kinderne og under hagen .

Det er god stil at sørge for at ens buddies altid har hjelm på, når de kører, laver stunts eller tricks. 

Skaterhjelme med stil

Nutidens hjelme til skateboarding og scooter er bygget af særdeles hård plast, men har altid blød inner-lining, så du kan justere pasformen til dit hoved. Dette beskytter dig også til en hvis grad imod hjernerystelse idet hjelmen skal sidde tæt til hovedet for maksimal beskyttelse.

Husk at hvis din skaterhjelm er for kedelig kan du hos AJ Scooters købe Stickers til at style dit headgear helt efter dit eget hoved.

Nutidens skaterhjelme kombinerer elegant beskyttelse med mode, så man kan både beskytte sig imod hjernerystelser, kraniebrud og andre alvorlige skader og se godt ud samtidig.