Skater hoodie

Mangler du en skater hoodie, så se vores udvalg her på siden. Køb en skater hættetrøje i et fedt design og i topkvalitet. Vi forhandler forskellige fede brands inklusiv vores eget populære brand AJ Scooters.
Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Fede skater hoodies

Her på siden kan du købe en skater hoodie til kølige dage og aftener, hvor en t-shirt ikke er nok. Køb fx en skate sweatshirt fra vores eget mærke, der har både hætte og en praktisk lomme foran. Hættetrøjen fås både til børn og voksne og har et fedt design.

Se også hele vores udvalg af skater tøj, hvor du finder alt lige fra t-shirts, beanies, tasker, jakker, caps og meget mere.

AJ Scooters skater hoodie

Med en AJ Scooter skater hoodie får du alt hvad du drømmer om i en hoodie.

Vi har udviklet den bedste version af en skater hættetrøje, der tager højde for din bevægelse, komfort og stil.

Den seje skater sweater fra AJ Scooters er lavet i kvalitetsmateriale, der er både blødt og holdbart, så du kan give den gas på rampen, mens du føler dig godt tilpas. Vores skater hoodie er fremstillet i en blanding af 65% polyester og 35% bomuld, så kroppen har mulighed for at ånde og samtidig holdes varm.

Det er den ultimative skater sweatshirt med lange ærmer, der snævres ind ved håndleddet. Dette gør at den er behagelig at have på, mens ærmerne er lette at smøge op efter behov.
Hoodien har en kangaroo lomme og naturligvis AJ Scooters logo foran.

Fordelen ved en skate hoodie

Hættetrøjer har længe været en del af modebilledet, uanset om du er barn eller voksen. Her på siden finder du skater hoodies i fede styles. Der er mange fordele ved at købe en skater hoodie frem for en almindelig hoodie. Fx er skate hoodies lavet i en uovertruffen kvalitet, der gør dem ekstra holdbare og slidstærke, så de kan holde til lidt af hvert. Derudover er pasformen behagelig og fleksibel, så dine bevægelser ikke begrænses når du fx står på løbehjul.

De største fordele ved skater hoodies:

  • De er behagelige at have på
  • Skater hættetrøjer tillader fuld bevægelighed, så du ikke skal gå på kompromis når du bevæger dig
  • De er lavet i et materiale af høj kvalitet, der både er slidstærkt og åndbart
  • En skater hoodie har en praktisk lomme, der både er god til at opbevare ting, men samtidig holder hænderne varme.
  • En skater sweatshirt holder dig varm på de kølige dage eller aftener, men er samtidig let at have med i en taske eller bundet om kroppen, hvis den bliver for varm at have på
  • En skater hoodie har en både praktisk og fed hætte, der holder dig varm, men samtidig er behagelig at have på
  • De forener både det praktiske og det stilede i et stykke tøj
  • Selvom det kaldes en skater hoodie, kan den jo praktisk taget bruges til alt og er et stykke uundværligt tøj i garderoben - og som man gerne skal have et helt udvalg af, så der altid er en der passer til stilen

Vores udvalg ændres løbende i takt med at vi får købt flere nye og fede skater hoodies hjem - du kan dog altid være sikker på at finde vores helt egen version, der passer til alt og sikrer dig en fed skater stil på rampen, på vejen og derhjemme.

Har du spørgsmål til vores skater hoodies, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Vi kan kontaktes på telefon, mail eller chat.