Specifikationer
Vægt1990 g
Bredde133 mm / 5.25", 140 mm / 5,5"
Headtube vinkel83°
Headtube længde109 mm
Hjul diameter100 mm, 110 mm, 115 mm, 120 mm, 125 mm
Hjulbredde24 mm, 30 mm
Hjulbolt diameter8 mm
SpacerInklusive (24 mm & 30 mm)
KonkavJa
DesignOne-piece integrated
Bremse typeBrakeless pad
MaterialeAluminium 6061 T6
GriptapeLeveres uden griptape

Native Advent V2 løbehjul deck

1.225,00 kr
Pris garanti
Fri fragt

Hver en millimeter af Native Adevnt V1 decket er gennemgået og forbedret, så du får det mest optimale deck i Navtive Advent V2 decket. Advent V2 decket fås i seks varianter fra 5,25" X 21" til 5,5" X 23". 

Native har optimeret alt fra tykkelsen af downtube (kronrør) til tykkelsen på de lodrette vægge, hvor hjulakslen går igennem.
Downtube-to-deck setuppet blev valgt efter 10 forskellige kombinationer, som alle er testet af mange riders. Native har beholdt de flade sider og den flade på decket. Decket konkave form er forstørret, så du får et forbedret greb. Derudover er bremsen erstattet med en Natives Omni fender, som sikrer dine fødderne ikke ender i baghjulet. Omni fenderen passer til alle størrelser hjul. Med det unikke fastgørelsessystem kan du justere Omni fenderen så tæt på hjulet, som du vil for at optimere footspace. Hvis du vil have endnu mere footspace, kan du kører uden fenderen, som en stor del af Native teamet gør. Du kan nemlig fjerne fenderen ud, at de tpåvirker Advent deckets spacersystem. De integrerede "deck ends" kan skiftes ud.  Med Loc-Fast deck ends skal du kun bruge en 6 mm umbracinøgle for at stramme og løsne hjulbolten.

Advent V2 decket er det eneste deck på markedet, som kan køre med alle hjulstørrelser (diametre og bredder). Du får tre sæt spacers med.

HJUL SETUP

Du skal altid have de mindste spacere mellem decket og fenderen. Kører du med 24 mm brede hjul, skal du bruge både den smalle og brede spacer på begge sider af hjulet. Kører du 30 mm hjul, skal du kun bruge den smalle spacer på hver side af hjulet. Vær opmærksom på, at der også skal være en spacer på ydersiden af decket mellem decket og dropout inserts.

Native Pro Scooters

 

 

 

 

 

 

 

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter