Trick løbehjul

Find netop det trick løbehjul, som passer til dig og dit behov i vores brede udvalg af kvalitets trick løbehjul fra markedets mest anerkendte trick løbehjuls producenter som BluntCrispDistrictDominatorEthicFlavorLucky m.fl. I forhold til at sætte et trick løbehjul sammen af enkelt dele, er det langt billigere for dig at købe et komplet løbehjul fra vores shop og efterfølgende skifte dele ud, som de bliver slidte, eller du ønsker en anden del til dit trick løbehjul.

Kontakt os gerne på telefon eller mail for at få rådgivning og vejledning, før du køber dit trick løbehjul. Læs mere om trick løbehjul nederst på denne side.

Vi tilbyder dig prisgaranti på alle trick løbehjul.

Sorter faldende

Tabel Liste

37-51 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

37-51 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Trick løbehjul

Trick løbehjul riding (freestyle scootering) er en teknisk og udstyrskrævende sport, som stiller store krav til trick løbehjulets holdbarhed. Der findes mange forskellige trick løbehjul. Hos AJ Scooters finder du et bredt udvalg af kvalitets trick løbehjul fra markedets mest anerkendte brands så som Blunt, Crisp, District, Dominator, Ethic, Flavor, Lucky og mange andre.

Komplette eller custom trick løbehjul?

Trick løbehjul på denne side er alle komplette løbehjul, hvor alle dele er fra en producent. I vores shop finder du trick løbehjul til begynderen, løbehjul til de øvede riders og de metget øvede riders. Når du køber et komplet løbehjul, får du væsentlig mere for pengene end, når du køber delene enkeltvis. Kvalitetsforskellene i trick løbehjul afspejles i de forskellige prisniveauer. Vi anbefaler derfor, at du vælger et trick løbehjul fra et anerkendt brand.

De dygtige riders vælger ofte at customize deres trick løbehjul. De sætter deres tricks løbehjul sammen af dele i den bedste kvalitet, så trick løbehjulet passer til deres ønsker og behov. AJ Scooters sælger også custom trick løbehjul, som er sat sammen ud fra vores ekspertviden. Ønsker du at customize dit eget trick løbehjul, kan du designe et komplet trick løbehjul med dele fra vores store udvalg af dele trick løbehjul

Kendetegn ved trick løbehjul

Freestyle scootering udsætter trick løbehjul for massive slag og stød i hop og grinds. Trick løbehjul er af samme grund forstærkede og designede, så de kan holde til de ekstreme belastninger. Alle dele til trick løbehjul er hovedsageligt fremstillet i one-piece designs for at undgå svage punkter i samlinger. Trick løbehjul kan af samme grund ikke foldes sammen eller justeres i højden.

Trick løbehjul er bygget op med et kraftigt compression system. Trick løbehjul fås med HIC, IHC, ICS eller SCS compression systemer. Compression systemerne er konstrueret forskellige, men ens for alle er, at de giver en meget solid og holdbar kobling mellem bar og forgaffel, som samtidig roterer let og smidigt. I forhold til almindelige løbehjul, er compression systemer til trick løbehjul væsentlig nemmere at vedligeholde.

Holdbarhed

De fleste riders ønsker et trick løbehjul, der både er meget holdbar og let. Disse to egenskaber er svære at forene i et trick løbehjul. Derfor stræber løbehjulsproducenter at være innovative både med valg af materialer og konstruktioner. Derfor kan du også finde dele til trick løbehjul, der koster mere end et helt trick løbehjul.

Intet trick løbehjul holder dog evigt. I shoppen finder du et stor udvalg af reservedele til trick løbehjul, så du kan nøjes med at skifte slidte dele på dit trick løbehjul, når delene er slidte eller går i stykker. 

Customizing din scooter

Ud over at bygge forskellige dele sammen, kan du også bruge stickers til at vise hvem du er. Stickers kan også sættes på hjelmen, for du kører vel altid med hjelm når du kører på dit trick løbehjul? Efterhånden som du kører vil du udvikle din egen stil og teknik, så er det jo fedt at du kan skifte de enkelte dele på dit løbehjul.

Hvad enter du er en erfaren rider eller lige er startet står vi til rådighed med vores ekspertviden. Find inspiration via vores instagram konto.