Griptape til trick løbehjul

Hos AJ Scooters finder du et stort og spændende udvalg af griptape til løbehjul i mange fede designs og prints, der gør dit løbehjul endnu sejere. Løbehjul griptape er en hurtig måde hvorpå du virkelig kan skille dig ud ved at give dit løbehjul en hurtig makeover, som virkelig afspejler din stil og hvem du er. 

Sorter faldende

Tabel Liste

37-69 of 69

Side:
 1. 1
 2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

37-69 of 69

Side:
 1. 1
 2. 2

GRIPTAPE TIL LØBEHJUL FOR ENHVER SMAG

Med vores løbehjul griptape vil du virkelig blive bemærket og score ekstra street credits for din kunstneriske udfoldelse og customizing.

Griptape sikrer, at du står 100% fast på dit løbehjul og har kontrol over dit deck. Griptapen er også en let og billig måde at customize dit løbehjul på, og findes således i utallige former, farver og størrelser så der er noget for enhver smag og ethvert behov.
Se fx de mønstrede griptapes med watercolor effekt, wormhole effekt, galaxy effekt eller tie dye effekt. Er du mere til en ensfarvet griptape, kan du finde mange forskellige farver med enten logo eller motiv på. Valget er dit og du kan let gøre det customized.

Der ligger således utallige muligheder for at gøre løbehjulet endnu mere personligt, så du får lige netop det løbehjul som du synes er fedest. Find for øvrigt alt vores spændende tilbehør til løbehjul her.

GRIPTAPE ER IKKE BARE GRIPTAPE - FIND DET BEDSTE HOS AJ SCOOTERS

Griptape giver dig et solidt greb på decket, men giver også bedre forudsætninger for tricks. I takt med at du bruger løbehjulet, bliver griptapen selvfølgelig slidt og mister sin ru overflade, hvilket gør det sværere at stå fast og lave tricks, da skoene ikke får ordentligt fat i decket. Det er den konstante friktion mellem griptape og dine sko, der både giver den uundværlige funktion, men som samtidig er med til at slide på din griptape, der med tiden mister sin effekt.

Er din griptape til løbehjul slidt? Fear not, for du finder det fedeste griptape lige her på AJ Scooters.
Lad os introducere dig til det kæmpe udvalg af griptape hos Danmarks coreshop for løbehjul. Her finder du nemlig alt hvad skate-hjertet begærer, lige fra simple logo griptapes til farverige mønstre og unikke motiver.

Vores mission er at tilbyde de fedeste kvalitets løbehjul og parts, så du altid kan være up-to-date og have det bedste gear på vejen og rampen.

Du finder bl.a. griptape fra mærker som:

 • Hella Grip
 • Tilt
 • Supremacy
 • Proto
 • Lucky
 • Apex
 • Above

SÅDAN BRUGER DU GRIPTAPE TIL LØBEHJUL

Har du brug for at fjerne den gamle, slidte griptape og erstatte den med en ny frisk griptape fra AJ Scooters? Du kan let fjerne den gamle, ved at varme limen op ved hjælp af en hårtørrer. Varmen er nemlig med til at løsne limen fra den gamle griptape, så du let kan hive den af. Nogle gange sidder der noget af det gamle lim fra griptapen tilbage på decket - her kan du enten vælge at fjerne det helt eller bare sætte den nye griptape ovenpå.

Vores griptapes passer til de fleste decks, men du kan ofte se størrelsen på tapen under de specifikke tapes. Hvis griptapen ikke passer helt perfekt, kan man ofte skære den til, så den passer til dit deck. Husk dog at måle rigtigt op, så du undgår ups’ere og overvej nøje, hvordan din griptape skal sidde, inden du skærer.

Undgå bobler i din griptape, ved kun at sætte lidt på ad gangen, i stedet for at prøve at sætte tape på hele decket samtidig. Når du kun sætter lidt griptape på ad gangen, er det lettere at undgå, at luftbobler bliver fanget mellem tapen og decket.

Limen som holder den nye griptape fast er vejrbestandigt, så du aldrig behøver at bekymre dig om det danske drilske vejr.

LØBEHJUL GRIPTAPE DIY
Med griptape til løbehjul er det bare om at slippe kreativiteten løs udenfor skaterbanen, og kaste sig over det design som du altid har drømt om på dit løbehjul. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan kombinere og bruge løbehjul griptape. Har du fundet flere forskellige slags som du godt kan lide, og har du svært ved at beslutte dig? Hvad med at sætte dem alle på decket så de overlapper hinanden, men så man kan se dem? Eller du kan vælge at skære dem til, så de passer ind i hinanden i stedet. På den måde kan du fx vælge 2-3 forskellige slags griptape, skære dem til og customize løbehjulet, så det passer til din stil, mens det samtidig er helt unikt. Prøv eksempelvis at sætte et mønstret griptape i siderne, men et simpelt ensfarvet griptape med logo i midten af decket.

Du kan også bruge løbehjul griptape alt efter humør og årstid. Det er en sjov måde at pifte dit løbehjul op på, og give det nyt liv - især hvis dit løbehjul er en smule ældre og flittigt brugt.

Se vores brede udvalg af griptape fra bl.a. AO, District, Hella Grip, Nokaic m.fl.