Løbehjuls deck

Løbehjul deck i høj kvalitet hos AJ Scooters

Find dit nye løbehjul deck hos AJ Scooters. Vi tilbyder et bredt udvalg af holdbare og letvægts løbehjul decks til både begyndere og øvede riders. Vores udvalg inkluderer forskellige størrelser, farver og designs, så du kan finde den perfekte løsning til dit setup.

Vores løbehjul deck er lavet af slidstærkt materialer og er designet til at lette dit ride og optimere dine tricks. Vi er stolte af at tilbyde produkter af høj kvalitet, som er skabt til at holde til de hårdeste udfordringer i streeten eller i parken.

Kontakt vores kundeservice for at få mere information om vores løbehjul deck. Vil du se vores udvalg af løbehjul hjul, løbehjul bar eller andre dele, så tjek vores andre kategorier for endnu flere kvalitetsprodukter. Vores erfarne team står altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette løbehjul og tilbehør til dine behov.

Køb dit løbehjul deck online hos AJ Scooters i dag og oplev forskellen i kvalitet og ydeevne.

Filter
Sorter faldende

Tabel Liste

73-94 of 94

Sorter faldende

Tabel Liste

73-94 of 94

Deck til løbehjul

Længde og bredde

Deckets længde har stor betydning for dit løbehjul. Deckets længde udgøres kun af foot-platen, dvs. du skal ikke måle headtuben med. Et kort deck passer til mindre riders, ligesom det er nemmere at lave whips. Et langt deck giver mere stabilitet og grinding overfalde.

Hjuldiameter og bredde

Decks til løbehjulet er fremstillet til at kunne køre med specifikke hjulstørrelser. Du skal være opmærksom på, at decket passer til den hjul diameter og bredde, du gerne vil køre med. Hjul fås i fem diametere 

 • 100 mm
 • 110 mm
 • 115 mm
 • 120 mm
 • 125 mm

Der to standardbredder for hjul:

 • 24 mm (den mest udbredte standard)
 • 30 mm (den nyeste og fremtidens standard)

De bredde 30 mm hjul giver mere grip, mere fart, mere air-time og bedre kontrol. Hjulets bredere overflade absorbere bedre stød. 

Headtube vinkel og længde

Vinklen på headtuben bestemmer, hvor meget baren peger ind mod dig. Med en vinkel på 83° er baren mere lodret og dermed længere væk fra din krop. Det giver mere plads til barspins. Headtube vinkel er en personlig præference.

Reklamation på deck?

Intet løbehjul deck kan modstå alt. Deck til trick løbehjulet udsættes for store belastninger i specielt landinger. Derfor har trick løbehjuls deck en begrænset levetid.  Et deck, der ikke vejer meget lidt, har en kortere levetid end løbehjuls deck, som vejer mere. Levetiden på deck afgøres også i meget høj grad af, hvor meget og hårdet, der bliver kørt på løbehjulet. Dygtige riders, som lander mange og store tricks, oplever ofte, at decket knækker på et tidspunkt på grund af slitage.

Går decket i stykker, hvordan afgør AJ Scooters sammen med producenten, om der er tale om en fabrikationsfejl (reklamation) eller slitage?

Eksempel hvor reklamation nogle gange accepteres

Er bruddet på dit deck en følge af en defekt svejsning, bliver reklamationen godkendt.

Eksempel hvor reklamationen vil blive afvist

Er bruddet på dit deck en følge af alimindelige brug og slitage, som over tid nedstætter styrken på decket, bliver reklamationen afvist uanset deckets alder. Er decket modificeret (lavet huller i, påmonteret ikke-standard udstyr osv.) blier reklamation altid afvist.

Du kan forlænge levetiden på dit deck ved

 • at bruge din knæ til at abbsorber hårde landinger, ved at gå ned i knæ ved hårde landinger
 • ofte at efterspænde compression, headsæt og hjulbolte
 • at  undgå at grinde eller slide på ru overflader
 • at begræns antallet af store hop med hårde landinger på flad overflade
 • aldrig at kaste med dit løbehjul!