Julegaver byttes til og med den 5. januar 2021 - skriv "julegave" i kommentarfeltet i checkout
Produktbeskrivelse

Detaljer

Proto "Relic" plasma hjul til løbehjul er den legendariske Proto rider Chema Cardenas' siganture hjul. Grafikken er Mayan inspirert og fortælle Chemas historie. Ørnen repræsenterer hans hjemland Mexico, Bjørne repræsenterer Californien, Protos hjemsted, flyvet forbinder de to steder, løbehjulet han shredder begge steder og kamaraet dokumenter hans rejse.

Relic hjulene er i Protos Plasma serie. Dej er ikke blot nogle af mest grippy hjul, de er også gennemsigtige i den rette vinkel. Plasma Gipper hjulene er 110 mm i diameter og 24 mm nav- og gummibredde. Kernen er en meget holdbar spoked aluminiumskerne. Hjuletne passer til langt de fleste decks på markedet.

Plasma hjulene er i Protos sædvanlige høje kvalitet i et spoked design med Buff-core teknologien. Buff-core teknologien hjælper til at holde dehubbing på et absolut minimum. PU'en er, som titlen siger, grippy, som er næsten umulige at powerslide med. Du får med Protos Gripper et sæt hjul, som reagere præcist, som du vil have det til i din riding og du får rigeligt med hastighed.

Hjulene leveres i sæt af 2 med high-precision Murder kuglelejer. Proto hjul er fremstillet i Californien.

Specifikationer
DiameterNej
Nav bredde24 mm
Hjul bredde24 mm
Hjulbolt diameter8 mm
Hjul hårdhedPU værdi ikke angivet fra producent
Hjulkerne designSpoked
Kerne materialeAluminium
Hjul profilFlad
KuglejerProto Murders
Kugleleje præcisionIkke specificeret
SpacerInklusiv
Vægt220 g
Hjul per pakke2

Proto "Relic" plasma hjul til løbehjul (Chema Cardenas signature)

749,00 kr

Lagerstatus: På lager