Bars til trick løbehjul

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 127

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 127

Vi tilbyder et bredt udvalg af løbehjul bars fra de førende brands. Herunder finder du bars til trick løbehjul fra Apex, Blunt, District, Ethic, Flavor, Phoenix, Proto, Tilt m.fl.

Løbehjul bar

Bars til trick løbehjul er ofte i one-piece design. One-piece betyder, at baren er fremstillet i et stykke, hvilket gør den stærk og holdbar. One-piece baren giver dig god kontrol over dig riding.

Løbehjul bar design

Bars til løbehjul fås i to former - Y-baren og T-baren.

Y-barT-bar

Y-baren består af tre dele eller flere sat sammen, så baren former et Y. T-baren består af to dele, så baren former et T. Nogle T-bars er med forstærkninger til crossbaren, hvilket før den stærkere og mere holdbar. Nogle bars er med backsweep. Barens håndtag vinkler svagt bagud. Det kan gøre det mere behageligt at køre, men det kan tage lidt tid at vænne sig til.

Bredde og højde

Bars til trick løbehjul er lavere end øvrige løbehjul. En lav løbehjul bar giver mere kontrol og stabilitet i din riding. Hvor bred baren skal være er en smagssag og afhænger af, hvad du skal bruge den til. Tommelfingerreglen er, at du skal vælge en bar med samme bredde som dine skuldre. Er du til tekniske tricks med barspins osv., bør du vælge en smal bar (du kan vælge en bred bar og skære den smallere). Er du mere til hop og no-hand tricks, bør du vælge en bred bar.

Stål eller aluminium

Trick løbehjul fås med enten stål- eller aluminiumbar. Stålbars er stærke men også tunge. Aluminiumbars er lette men til gengæld ikke så stærke som stålbars.

Standard eller oversized løbehjul bar

Du skal være opmærksom på, om din bar skal være oversized (35 mm) eller standard (32 mm) på det ydre mål, da dette afgør hvilken clamp, du kan bruge. Den indvendige diameter af din bar er også vigtig. Den afgør, hvilken forgaffel din bar vil passe til - f.eks. en forgaffel med eller uden HIC compression system.

Compression system

En løbehjul bar uden slis i bunden passer til SCS compression. En bar med slis passer til øvrige compression systemer. Du kan lave en bar med slis i bunden om til en SCS bar ved at
  • benytte en SCS adapter
  • skære den del af baren væk, der har en slis - ved at skære i din bar bortfalder garanti / reklamationsret