Globber My Free 5-i-1 børne løbehjul

Globber My Free 5-i-1 børne løbehjul

Pris: 749,00 kr

Specialpris 649,00 kr

Fri fragt

Globber My Free 5-i-1 børne løbehjul er specielt designet til yngre brugere, og udvikler sig som barnet udvikler sig. Den er ideel til at give balance og forbedre læringsevner hos børn i alderen 1-6 år.

Når barnet er 12 måneder gammel, fungerer 5 i 1 som en trehjulet cykel uden pedaler (løbecykel). Når barnet er klar til det næste skridt i læringsprocessen, kan styret sættes på scooteren for at omdanne det til en kæphest.

I en alder af 24 måneder, kan du fjerne sædet, så barnet prøver følelsen af at rulle på hjul, mens han/hun bruger styret. For at brugeren føler sig sikker og ikke mister balancen, er der to forhjul og en aftagelig fodstøtte til rådighed. Det har også en medhjælpende styringsfunktion, som kan aktiveres ved at trykke på sikkerhedsknappen, hvilket hjælper barnet med at lære at vende og dreje ordentligt. Styret kan justeres til tre forskellige højdeniveauer.

Se flere løbehjul fra Globber Scooters.


Globber Scooters

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

Pris: 749,00 kr

Specialpris 649,00 kr

Specifikationer
TotalhøjdeIkke tilgængelig
LængdeIkke tilgængelig
BreddeIkke tilgængelig
VægtIkke tilgængelig
Deck designIkke tilgængelig
Bar dimensionerIkke tilgængelig
Bar designIkke tilgængelig
ForgaffelIkke tilgængelig
HjulIkke tilgængelig
Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

Charlotte S F / 26. aug. 2017
Populær 5 i 1 løbecykel
Hvis du er på jagt efter en løbecykel til enten din datter eller din søn, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på Globber 5 i 1, der er en meget populær og robust løbecykel til børn fra 1 år og opefter. Kan kun anbefales.